Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam seriali które pokazują alternatywną wersje historii coś w stylu co by było gdyby niemcy wygrali wojne

Poszukuje ciekawego serialu na jesienną chandrę.
Preferuje filmy/seriale, w których bohaterami są osoby nastoletnie.
Nie interesuje mnie fantastyka lub zbyt "płaska" fabuła. Ostatnio oglądałam serial Riverdale , w którym się zakochałam i szukam czegoś do zapełnienia pustki w sercu spowodowanej oczekiwaniem na...

O ile dobrze pamiętam to mężczyzna(chyba policjant) ratuje przed śmiercią potwora(kobietę) i ją przygarnia pod swój dach. Ona zjada ludzi albo zwierzęta. A on z nią uprawia seks. Film kończy się tak że mężczyzna chce ją zabić i ktoś kolejny ją ratuje.

Witam jakiś czas temu oglądałem pierwszy odcinek serialu który zaczął się od tego że kobieta miała wypadek na autostradzie a dokładniej została w niego wrobiona ockneła się w aucie na pasie pod prąd i miała koło siebie butelki po alkoholu . Czy ktoś kojarzy ten serial i jego tytuł bo zapomniałem a chciałbym obejrzeć...

więcej

Proszę o pomoc bo nie ogarnąłem, dlaczego Rick już nie dowodzi? Jaka rada do cholery? Ktoś wyjaśni mi to? Możecie walić spojlerami.

Potrzebuje pomocy będąc w podstawówce oglądałem jakiś serial główny bohater był geniuszem i wszechwiedzącym(czy coś takiego). Widział na czarno-biało. Było to 2011 albo 2012. Emitowane było na jednym z kanałów telewizji naziemnej. Pamiętam jakąś scenę jak on grał na jakimś fortepianie w restauracji (chyba) ludzie...

Północ, południe-wojna, miłość, obyczajówka, kryminał, historia.

Czy lubicie może programy telewizyjne z udziałem Rafała Ziemkiewicza ?

Gdzie można oglądać filmy i seriale po angielsku? Zależy mi na dużej bazie filmów i żeby były w dobrej jakości (za darmo).

Witam wszystkich maniaków kinematografii. Ostatnio z kumplem złapała nas zagwozdka, próbowaliśmy sobie przypomnieć serial z lat 90, cechy charakterystyczne: obsada to 2 facetów 1 gigantyczny zarośnięty drugi mniejszy chudziutki, coś w stylu flipa i flapa, rozwiązywali jeśli dobrze pamiętam zagadki kryminalne, serial...

więcej