Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

To był chyba serial włoski jedyne co pamiętam dziewczyna obcieta na chłopaka taki bardziej grzybek i gadajacego lwa który jej pomaga ale on wkoncu umiera

Pamiętam tylko, że była sobie dziewczynka razem z matką w domu. Ta matka była chora, nie pamiętam czy psychicznie, czy fizycznie, ale pamiętam scenę, gdy ta córka widzi swoją matkę (siedziała na łóżku), jak ta bierze w garść jakieś tabletki, patrzy się na nie i zaczyna płakać. Nagle pojawia się jakiś duch, coś w tym...

więcej

Pamiętam, że w tej bajce było rodzeństwo, chłopak i jego młodsza siotra w wieku niemowlęcym). Byli oni sami w domu, nagle ten chłopak wyszedł z domu i zostawił swoją siostrę samą.
Akcja rozpoczęła się w momencie, gdy pokazano stolik, na którym leżał telefon, radio lub faks, już dokładnie nie pamiętam i nagle ta...

W ostatnich scenach było kilka kobiet w białych sukienkach, odprawiały rytuały, jakieś czarownice, było to w starym budynku i chyba jest to horror, help.

Szukam seriali które pokazują alternatywną wersje historii coś w stylu co by było gdyby niemcy wygrali wojne

Poszukuje ciekawego serialu na jesienną chandrę.
Preferuje filmy/seriale, w których bohaterami są osoby nastoletnie.
Nie interesuje mnie fantastyka lub zbyt "płaska" fabuła. Ostatnio oglądałam serial Riverdale , w którym się zakochałam i szukam czegoś do zapełnienia pustki w sercu spowodowanej oczekiwaniem na...

O ile dobrze pamiętam to mężczyzna(chyba policjant) ratuje przed śmiercią potwora(kobietę) i ją przygarnia pod swój dach. Ona zjada ludzi albo zwierzęta. A on z nią uprawia seks. Film kończy się tak że mężczyzna chce ją zabić i ktoś kolejny ją ratuje.

Witam jakiś czas temu oglądałem pierwszy odcinek serialu który zaczął się od tego że kobieta miała wypadek na autostradzie a dokładniej została w niego wrobiona ockneła się w aucie na pasie pod prąd i miała koło siebie butelki po alkoholu . Czy ktoś kojarzy ten serial i jego tytuł bo zapomniałem a chciałbym obejrzeć...

więcej

Proszę o pomoc bo nie ogarnąłem, dlaczego Rick już nie dowodzi? Jaka rada do cholery? Ktoś wyjaśni mi to? Możecie walić spojlerami.