Szukam serialu SciFi o ludziach, którzy po przegranej wojnie z obcymi chwali się w tunelach. Ten serial leciał chyba na Polsacie, jakoś po 2000 roku
Poszukuję postaci z bajek, które odznaczały się dużą siłą i zupełnie nie zdawały sobie z tego sprawy. Takie przytulające innych w dobrej wierze, a okazywało się, że przypadkowo ich dusiły, bo były tak silne, a nie wiedziały o tym/nie umiały tego kontrolować.
Kojarzycie jakieś? Im więcej, tym lepiej! Dzięki :)
Hej szukam serialu w którym nie jest określone kto jest dobry a kto zły każdy ma po części racje w tym co robi a po części nie
chcialbym obejrzec jakis niedlugi serial, powiedzmy 30-odcinkowy, oczywiscie jakis dobry;);) obojetnie jaki gatunek, pomoze ktos?????
Cześć, pisałem wcześniej ale raczej nikt nie skumał o co chodzi. Napisze na szybko tak aby było wszystko zrozumiałe. Szukam serialu podobnego do Legenda Korry. Głównie chodzi mi o interesujących bohaterów (takich jak Mako) dość sporo akcji, oraz romans głównych postaci, idących odcinek za odcinek (jak na przykład...
Cześć, ostatnio wziąłem się za oglądanie anime/serialu animowanego ,,Legenda Korry''. Last airbander był świetny, świetna historia, świetnie napisani bohaterowie i tak dalej. Po 1 sezonie nieźle się napaliłem, potem 2-3-4 i koniec. I poszukuje podobnego serialu właśnie do The legend of Korra. Mam tylko parę...