Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Cześć, pisałem wcześniej ale raczej nikt nie skumał o co chodzi. Napisze na szybko tak aby było wszystko zrozumiałe. Szukam serialu podobnego do Legenda Korry. Głównie chodzi mi o interesujących bohaterów (takich jak Mako) dość sporo akcji, oraz romans głównych postaci, idących odcinek za odcinek (jak na przykład...

Cześć, ostatnio wziąłem się za oglądanie anime/serialu animowanego ,,Legenda Korry''. Last airbander był świetny, świetna historia, świetnie napisani bohaterowie i tak dalej. Po 1 sezonie nieźle się napaliłem, potem 2-3-4 i koniec. I poszukuje podobnego serialu właśnie do The legend of Korra. Mam tylko parę...

Pamiętam dosłownie jedną scenę z kreskówki, którą oglądałam kilkanaście lat temu- była o postaciach, które poruszają się po jakiś torach (ale nie kolejowych) do pracy. Na pewno nie byli to Jetsonowie, Było sobie życie ani wszelkie bajki o pociągach ani gadających lokomotywach.

Szukam tytułu serialu animowanego emitowanego w latach 90. na kanale Filmnet. Bohaterami były bodajże jakieś misie (nie były to Troskliwe Misie, uprzedzając odpowiedzi), które m.in. wędrowały przez jakiś mroczny las, a ich przeciwnikami była jakaś wiedźma i chyba jeszcze jakieś harpie czy coś podobnego, których...

Witajcie,
Szukam tytułu bajki dla dzieci-serial animowany który leciał w telewizji gdzies między rokiem 2004-2008 pamięta tylko urywki była to historia o jakimś chłopcu który miał chyba niebieskiego pluszaka-potworka oczywiście który żył ale chłopczyk poszedł do szkoły i pluszak został oddany do czegoś w rodzaju domu...

więcej

Niech ktoś doda nowy polski serial z Buczkowskim- pt " Lombard- Życie pod zastaw"

czy koniecznie muszę się znać na wcześniejszych filmach i serialach?

Właśnie skończyłam oglądać riverdale i chciałabym objerzec coś podobnego może ktoś coś polecić?