Podawajcie tytuły najgorszych, najbardziej bezsensownym i dennych polskich seriali. Moim zdaniem "Klan" przebija wszystko. Te lubiczowskie rodzinne nieszczęścia i historie "z życia wzięte"...
Czy polecacie jakieś serial komediowe warte uwagi? Nie takie zwykłe odmóżdżacze, ale coś z fabułą? Z serialami komediowymi jestem na bakier a warto byłoby poznać jakieś fajne seriale do obejrzenia :)
Wiele lat temu oglądałem Detektywów na tvnie i tam leciała w tle fajna piosenka. To było w klubie gdzie detektyw (chyba Maciek) z kimś rozmawiał przy barze. Piosenka była w języku angielskim chłopak śpiewał albo zespół i w refrenie było dużo la la la lala lala la... Zna ktoś może?
Witam, czy ktoś może pamięta jak nazywa się program który leci/ał o śmiesznych wypadkach połączonymi z wyjaśnieniami z fizyki. coś jakby fizyka według.... albo inaczej.
co możecie polecić? może jakiś kanał wprowadził nową ramówkę jesienną i coś się ciekawego pojawiło? nie musi mieć nie wiadomo ile odcinków, ale żeby ukazywał życie...
z góry dziękuję
Czy jest jakas strona, gdzie mozna sprawdzic czy serial miał zakonczenie czy został urwany (w sensie nie miał zadnego odcinka majacego go konczyc, bo serial został zdjety z anteny)?
na filmweb nie ma takiej informacji, a na wikipedii czesto pisze zakonczony przy serialach urwanych. A ja potrzebuje wiedziec czy...
Serial prawdopodobnie leciał na jednym z czterech podstawowych kanałów: tvp1, tvp2, polsat lub TVN chociaż nie jestem tego taki pewien. Serial opowiadał o nastolatku który któregoś dnia znajduje potworka ( z tego co pamiętam wyglądem przypominał jaszczurke), było to stworzenie morskie i mogło używać elektryczności. Na...
więcej