Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czy ktoś z Was po 30+ kojarzy film..
O bogatym starszym bialym człowieku na wózku inwalidzkim który mieszka w wielkim domu w dziczy i wraz z przyjacielem Afrykanczykiem i dzikim plemieniem strzeże -chyba- wyspy. Od urodzenia małe tygrysy wychowuje na dzikich zabójców gdzie na gwizdek zwierzęta te atakuja jego wrogów a...

więcej

Słyszałem, że ten serial został anulowany, ale czy ma on jakieś zakończenie, czy fabuła jest niedokończona, urwana? Czy to co jest stanowi jakąś całość, czy to tylko początek i rozwinięcie bez zakonczenia?

Pamiętam, że to była reklama Soku pomarańczowego, gdzie mama cięła pomareńczę jak ninja, i zrobiła to w jakeiś 10 sekund, a akurat kiedy nalewala sok, syn przyszedł do domu.
Z góry dzięki za jej znalezienie.

Jakie znacie najgłupsze/najbardziej denne teleturnieje telewizyjne ? Z tego co wiem to takie produkcje z obecnej Japonii ciężko byłoby w tej kategorii pobić, bo obecnie japońska kultura masowa zeszła całkiem na psy. No chyba że jest kraj który tworzy teleturnieje, jeszcze gorsze od japońskich.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Podawajcie tytuły najgorszych, najbardziej bezsensownym i dennych polskich seriali. Moim zdaniem "Klan" przebija wszystko. Te lubiczowskie rodzinne nieszczęścia i historie "z życia wzięte"...

Czy polecacie jakieś serial komediowe warte uwagi? Nie takie zwykłe odmóżdżacze, ale coś z fabułą? Z serialami komediowymi jestem na bakier a warto byłoby poznać jakieś fajne seriale do obejrzenia :)

Wiele lat temu oglądałem Detektywów na tvnie i tam leciała w tle fajna piosenka. To było w klubie gdzie detektyw (chyba Maciek) z kimś rozmawiał przy barze. Piosenka była w języku angielskim chłopak śpiewał albo zespół i w refrenie było dużo la la la lala lala la... Zna ktoś może?

Witam, czy ktoś może pamięta jak nazywa się program który leci/ał o śmiesznych wypadkach połączonymi z wyjaśnieniami z fizyki. coś jakby fizyka według.... albo inaczej.

co możecie polecić? może jakiś kanał wprowadził nową ramówkę jesienną i coś się ciekawego pojawiło? nie musi mieć nie wiadomo ile odcinków, ale żeby ukazywał życie...
z góry dziękuję