Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam tytułu serialu animowanego emitowanego w latach 90. na kanale Filmnet. Bohaterami były bodajże jakieś misie (nie były to Troskliwe Misie, uprzedzając odpowiedzi), które m.in. wędrowały przez jakiś mroczny las, a ich przeciwnikami była jakaś wiedźma i chyba jeszcze jakieś harpie czy coś podobnego, których...

Witajcie,
Szukam tytułu bajki dla dzieci-serial animowany który leciał w telewizji gdzies między rokiem 2004-2008 pamięta tylko urywki była to historia o jakimś chłopcu który miał chyba niebieskiego pluszaka-potworka oczywiście który żył ale chłopczyk poszedł do szkoły i pluszak został oddany do czegoś w rodzaju domu...

więcej

Niech ktoś doda nowy polski serial z Buczkowskim- pt " Lombard- Życie pod zastaw"

czy koniecznie muszę się znać na wcześniejszych filmach i serialach?

Właśnie skończyłam oglądać riverdale i chciałabym objerzec coś podobnego może ktoś coś polecić?

Najlepiej gdyby był to serial z dobrymi wątkami miłosnymi
Jakimiś tajemnicami z przeszłości
Coś co będzie się chętnie oglądać
Ale raczej żeby to nie był serial czysto komediowy

Witam szukam jakiegoś luźnego, wciągającego serialu kryminalnego w stylu Banshee czy Strike Back.

Ktoś coś może polecić?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Tak wiem ze pakt milczenia to film ale szukam serial w tych wlasnie klimatach

kiedyś na Polsacie leciał serial, o tytule tak jak nazwa tematu, Passaden czy pasaden, nie pamiętam już, ma ktoś może jakiś link do tego, czy coś, żeby obejrzeć?

bo wiem że długo on nie trwał, zaraz chyba poprzestali produkcji albo został zdjęty z anteny

ktoś coś?