Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam serialu, który pamiętam z dzieciństwa. Opis prawdopodobnie dotyczy pierwszego odcinka:
pielęgniarka Tracy przyjeżdża do położonego na wzgórzu szpitala lub jakiegoś potężnego domu, gdzie
dostała pierwszą pracę. Oprowadzana po budynku już na początku poznaje jakiegoś przystojnego
mężczyznę, z którym potem...

więcej

Szukam serialu, w którym głównymi bohaterami są policjanci lub detektywi, najlepiej gdyby główną
bohaterką była kobieta. Preferuję amerykańską produkcję, coś podobnego do CSI. Aby data produkcji
wahała się w latach 2010-2014, byłabym wdzięczna! :)

Hej,
Poszukuje nazwy serialu o amerykańskim liceum - leciał na polsacie, zastąpiło go chyba Boston Public, był o
amerykańskim liceum. Jedną z bohaterek była blondynka z czerwonymi ustami (uczennica) i nauczycielka
biologii/chemii/anatomii, postawna blondynka z krótkimi włosami.
W jednym z odcinków jak w/w...

Cześć. Mam małe pytanie czy orientuje się ktoś gdzie można obejrzeć 40 odcinek serialu 39 i pół?
Był to odcinek specjalny I Pół, chciałbym obejrzeć sobie, ale nigdzie nie ma konkretnego źródła na ten temat.
Z góry dzięki za odpowiedź.

Jak w temacie, szukam kilku odcinkowego serialu, może miał nawet i 3 odcinki. Opowiadał historię o
walkach Włochów z Austro-Węgrami. Bohater w wyniku intrygi został wysłany do karnej kompanii przez
oficera, który zakochał się w tej samej kobiecie, co on. Pamiętam, że sporo akcji działo się w Alpach, bohater
wpadł...

więcej

Właściwie to widziałam tylko zwiastun, który mnie bardzo zachęcił . Serial jest nowy (2014) co więcej chyba jeszcze nie wyszedł lub wyszedł tylko 1 odcinek. Jest to serial medyczny,kostiumowy,brytyjski z tego co pamiętam akcja dzieję się pod koniec XIX w lub na początku XX (wnioskuję po strojach noszonych przez...

serial z końca lat 90 USA o kobiecie - rudej z lokami ,która wraca po latach do rodzinnego domu i spotyka
przyjaciółke czarnoskórą, wspomina czasem jak były dziećmi i nie pozwolono sie im razem bawić ze względu
na kolor skóry

pamieta ktoś tytuł?

bohaterem był czarnoskóry sławny nastolatek, który grał w filmach akcji ale prywatnie też był bohaterem i
ratował ludzi anonimowo razem z przyjaciółmi i chyba nazywał sie Silverstone albo jakoś tak...

może ktoś pamięta?

Szukam szukam i nie mogę znaleźć nic nowego. Może mi coś polecicie? :)

o chłopaku żyjącym z rodziną na stacji kosmicznej, był blondynem, miał młodszego kolegę, nosili ciasne
uniformy podobne jak na star treku, raczej serial autralijski z końca lat 90tych... może ktoś pamięta tytuł?