Jakieś dwa lata temu oglądalam film gdzie dziewczyna powrocila do swojej
rodzinnej wioski. Jak się pozniej okazalo kiedys pilnowala dzieci sąsiadow,
mala dziewczynka bawila sie w chodziku i spadla ze schodów i zmarła.
Rodzice tych dzieci oskarzali wlasnie tą corke sąsiadow ze to jej wina i
dlatego wyjechala z...
Witam odrazu mówie ,że jak ktoś znajdzie serial to bóg mu zapłać :P
A więc tak w serialu był taki koleś sokół z nim cała akcja się rozgrywa. Serial powstał około 10 lat temu.
Chyba kolumbijski /brazylijski.
W serialu jest ojciec ,który nie daje jej Córce poznać żadnego chłopaka potem okazuję się ,że on sam
kocha...
Chciałabym obejrzeć i moja koleżanka również jakiś film lub serial o medycynie. Mam tutaj
na myśli jakiś dokumentalny/ edukacyjny by poszerzyć swoją wiedzę. Takie dla osób
chcących studiować medycynę, studiujących lub nawet dla lekarzy. Tylko coś lepszego od
serialu "chirurdzy" itp. Serial typu "Dr House" już...
Okej, zadanie nie jest łatwe, bo poszlak mało. Otóż jakieś 5-6 lat temu widziałem serial, właściwie tylko jego
fragment i nie pamiętam tytułu, a bardzo chciałbym go poznać. Wiem tylko, że w serialu pewien detektyw
rozwiązywał sprawę zaginionych dzieci, a także że martwe dzieci widział. Owy fragment to scena, w...
Szukam wszystkie seriali (niedzielnych dram), które były/są/będą w tym roku puszczane.
najlepiej według kolejności puszczania ale nie muszą być
FILM OPOWIADA O DWÓCH SIOSTRACH CZAROWNICACH , JEDNA Z NICH RZUCIŁA ZAKLECIE ABY MIEC
WYMARZONEGO CHŁOAKA, ALE GDY ON SIE POJAWIŁ OKAZAŁO SIE ZE NIE JEST IDEALNY I CHCIAŁY GO
ZABIC ON JEDNAK WSKRZESIŁ SIE . PODAJCIE TYTUŁ PROSZE :)
Witam. Szukam filmu w którym miedzy innymi główną rolę gra Colin Firth. Jest to film kostiumowy ( a przynajmniej tak mi sie wydaje). Dokładnej fabuły nie znam, ale z urywku filmy wywnioskowałem ze Colin Firth gra jakiegos "Pana" , "Władce" jakiejs wioski, a lord, który kupił tam tytuł chce sfatac go z jego córka, lecz...
więcej
Kojarzycie bajkę-kreskówkę, której bohaterami były dwa misie: jeden łatwowierny a drugi go wykorzystuje? Bajka
chyba czeska sprzed 20, 30 lat.
Ten film już dosyć dawno nie oglądałam i niestety nie pamietam tytułu :(
pamietam tylko ze była pewna rodzina która przeniosła sie do nowego domu gdzie najprawdopodobnej
straszyło (ten film to nie horror) takie szczegóły pamietam że ten dom był dość stary i mama gdy odkreciła
kran cała woda wylała sie na nią...