Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Aktualnie oglądam sobie Family Guy, oglądam jeden odcinek dziennie i zostało mi jakieś 20 odcinków,
chciałbym potem zacząć inny serial, i tutaj prosze o wasze typy czyli co byście mi polecili do ogladania.

Parę lat temu oglądałem film, opowiadał on o chłopaku który poszedł na uniwersytet i postawił sobie na cel :
nigdy nie będzie przyjacielem dziewczyny. Miał on problemy z podrywaniem dziewczyn, każda dziewczyna
uważała go za geja i chciała się z nim jedynie przyjaźnić. Chłopak zostaje zaproszony na imprezę na której...

więcej

Witam szukam filmów "Master of the game 1984" -Shidney Sheldon i "Kwiat Śniegu i sekretny wachlarz" -
Lisa See z lektorem pl. Ktoś wie gdzie można obejrzeć lub ściągnąć?

Oglądałam ten film kilka lat temu, młode małżeństwo jechało drogą gdy nagle zepsuł im się samochód.
Mężczyzna poszedł po pomoc, a gry wrócił okazało się, że jego żony nie ma. Ktoś ją porwał i chciał zabić (?).
Pamiętam sceny urywkami - porywacz więził kobietę w jakieś stodole (?)
Końcowa scena była taka, że...

Był kiedyś taki kanał Wizja TV i pamiętam że leciał na nim pewien program, gdzie przedstawiali w każdym
odcinku kilka niesamowitych historii (głównie związanych z duchami) i na koniec każdej z historii zadawane
było pytanie do widzów "Prawda czy fałsz?". Na końcu odcinka mówili które z pokazanych historii były...

Chętnie obejrzę ciekawy serial, którego akcja toczyłaby się w nowożytnej Europie, ewentualnie fantastykę,
wzorowaną na tejże epoce. Czy ktoś mógłby polecić coś w tym stylu?

...w którym pracownica bardzo dobrego hotelu zostaje uprowadzona w samolocie. W hotelu tym zamieszkać ma stały klient o świetnej pozycji (businessman?) na którego terroryści szykują zamach... Zamach odbywa się, lecz dzięki interwencji owej dziewczyny z samolotu jest nieudany. Później scena z helikopterem (ucieczka...

Leciał na tvn raz w tygodniu, główną bohaterką była blondynka z długimi włosami albo policjantka albo
prokurator. Pamiętam, że w którymś sezonie jej mąż zginął w wypadku samochodowym i została sama z
małym dzieckiem.

Obok dobrych rzeczy mamy duży zalew kupska. Mnożą się produkcje głupie i głupsze, adresowane do dzieci, nastolatków, albo do otyłych gospodyń domowych. Ja natomiast szukam czegoś świeżego, względnie wartościowego. Albo artystycznie wysublimowanego, albo wiarygodnego i przekonującego psychologicznie i fabularnie,...

Witam! Szukam serialu dzieciństwa (albo filmu), pamiętam, że był on puszczany na Polsacie o 20:00 w
niedzielę. Intro do serialu wyglądało mniej więcej tak: noc, kamera porusza się w stronę wejścia do katakumb
(strome schody). Kamera wchodzi do środka i na dole był tam kościotrup - protagonista. To wszystko co...