Hej szukam serialu ktory by mi przypadl do gustu
Bardzo lubie Pokojówki z Beverly Hills On Ona i dzieciaki Diabli nadali Różowe lata 70-te itp.
Z gory dzięki za odpowiedz :3
Witam
Nie mogę przypomnieć sobie tytułu bajki która w latach 90-tych byłą w telewizji. W bajce tej dzieci miały chyba maskotkę czy coś w tym stylu która zatrzymywała czas i te dzieci wtedy ratowały świat czy coś takiego.
Pamieta ktoś taki stary serial w ktorym był chłopak i dziewczyna geniusze (bo coś tam im się przytrafiło, wiek okolo
szkola srednia), ale byli wrogami i rywalizowali ze sobą?
Czy na programach typu Discovery, National Geographic itp. są jakieś programy o ciekawych miejscach na Ziemi? Nie oglądam za bardzo tych kanałów więc nie orientuję się co tam leci a interesowały by mnie program właśnie o jakichś ciekawych, pięknych miejscach.
Usłyszałem dziś w radiu reklamę promującą jakiś nowy serial HBO. Zapamiętałem jedynie ze znikło 2% populacji ludzkiej. Poprosiłbym o podanie tytułu oraz czegoś na temat tego serialu.
Z góry dzięki :)
Witam !!!
Poszukuje serialu młodzieżowego z lat 90 ...leciał w sobotę lub w niedziele rano chyba.
Opowiadał o grupce/załodze młodych ludzi ze starszym doświadczonym dowódcą. Przemierzali galaktykę
w poszukiwaniu lub mają taki cel by dotrzeć na ziemie. Wśród załogi był młody chłopak który był
zakochany w jednej...
Szukam bajki z dzieciństwa, problem w tym, że niewiele z niej pamiętam i google jakoś nie chce mi pomóc.
To chyba było anime, główny bohater chyba chciał zebrać fragmenty jakiegoś kryształu a jego przeciwnicy podróżowali okrętem z kości.
witam
Kiedyś natknęłam się na pilota serialu i chciałabym go teraz odnaleźć Liczę na waszą pomoc
Główny bohater jest świtnym hakerem ale wykorzystuje swoja wiedze na terenie uczelni akademik, oceny itp.
przychodzi do niego facet z jakieś grupy geniuszy komputerowych i promonuje mu udział w jakiś
komputerowych...