Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Obejrzałem niestety wszystkie ciekawe seriale aktorskie s.f. i fantasy. Dlatego szukam
coś wśród animowanych. Ogladałem Legendę Aanga i to było fajne. Chętnie
zobaczyłbym coś w podobnego.

Chodzi mi o:
-serial animowany przygodowy
-w świecie s.f./fantasy
-który można obejrzeć po polsku
-który ma ciągłą...

Poszukuję tytułu genialnego angielskiego mini-serialu, niestety nie wiem, z którego roku
mógłby on być (2008?), a nigdzie nie mogę niczego znaleźć na jego temat. Miał on kilka
odcinków, prawdopodobnie 4. Chodziło o morderstwo małego dziecka. Podejrzani byli
członkowie rodziny, sąsiedzi. Zanim doszło do...

Lata temu natknęłam się na niego w TVP, widziałam jeden czy maksymalnie dwa odcinki. Serial opowiadał o rodzeństwie - pamiętam starszą siostrę, w wieku licealnym, i młodszego brata. Prawdopodobnie było też inne dziecko, ale nie utkwiły mi w głowie żadne szczegóły. Dzieci w każdym razie zostały na jakiś czas same w domu...

więcej

MAM TAKIE NIECODZIENNE PYTANIE. POSZUKUJĘ SERIALU KTÓRY EMITOWAŁA
STACJA TVN W ROKU 2001 LUB 2002.
LECIAŁ ON WCZEŚNIE RANO 6 CZY 6.15.
WIEM ŻE BYŁ PRODUKCJI MEKSYKAŃSKIEJ I TO TYLE. PAMIĘTAM MUZYKĘ Z NAPISÓW
KOŃCOWYCH ALE TYTUŁU I BOHATERÓW NIESTETY NIE :-(

siemano. szukam jakiejś strony gdzie bez problemowo da się obejrzeć seriale. więc,
macie jakieś strony które polecacie do tego?

Poszukuję tytułu serialu bądź filmu, emitowanego parę ładnych lat temu.
Przypomina mi się jedynie scena gdzie kura zniosła złote jajko, które następnie dzieci
wymienili w sklepie na zabawki. Chłopiec i dziewczynka

chodzi o seriale o grach z wątkiem miłosnym i aby to anime bylo, np.bardzo spodobał mi
się serial sword art online oględam go już trzeci raz i btooom. Zgóry dziękuję. :)

Znacie jakieś mini seriale / 4 odcinki max/ które leciały a polsacie i w tvn?

Witam,
jak w temacie powyżej szukam serialu/tytułu który był emitowany dosyć dawno, mam 22 lata a oglądałem go w dzieciństwie...tyle co pamiętam to, że głównie chodziło o pewien helikopter...zawsze leciała taka muzyczka fajna w tle, super szybki helikopter wylatywał z za góry i wszyscy zostali uratowani heh nie jestem...

więcej

czy kimś podobnym kto udaje medium i rozwiązuje sprawy. Zauważa różne rzeczy, którzy
inni nie dostrzegają. Nie myślę o "Mentaliście". Kiedyś go gdzieś oglądałam, a teraz nie
pamiętam jaki miał tytuł. Proszę pomóżcie.