Szukam Serialu o ćpaniu,Seksie,Imprezach Cos Pikantniejszego od Plotkara Dajcie Spokoj,Poszukuje cos na Hardkora ale bez przesady
Proszę o pomoc. Serial o rodzinie amerykańskiej podróżującej po kraju w przyczepie kempingowej, co jakiś czas wynajmują gdzieś dom i jakiś czas tam mieszkają, potem ruszają dalej. Serial opowiada ich perypetie w różnych lokalnych społecznościach.
Emitowany kilka lat temu w publicznej w paśmie popołudniowych seriali...
Witam, poszukuje nazwy filmu animowanego lub też bajki o śpiewających ptakach.
Oglądałem ją na Polsacie kilka lat temu. Rodzice mieli dziecko (wydaje mi się że to były
łabędzie) jednak ten ptak nie umiał śpiewać. Ojciec był rozczarowany synem. Dorastający
syn zakochał się, ale nie mógł dorównać rówieśnikom....
Który Waszym zdaniem serial ma najlepszą muzykę? Trochę tych seriali oglądam i z tych mi
znanych Sutis ma obecnie najlepszą, świetnie wykorzystują mniej znane zespoły, a niektóre
utwory wydają się dla mnie, jakby dopiero co, wyszły z garażu :P, ale to może tylko ja tak mam i
trafiają w mój niewybredny gust, a dla...
męczy mnie to okrutnie, ale może ktoś kojarzy tytuł emitowanego w latach 90-tych skandynawskiego
serialu w TVP o historii dwóch braci i ukrywającym się gdzieś w górach ich ojcu. serial miał parę
odcinków, może paręnaście, a jego tytuł to imiona bohaterów. emitowany był jakoś w okolicach 94-
95 roku. ktoś może...
Proszę o pomoc! Jak nazywał się program telewizyjny w którym uczestnik miał bodajże 3-4 tygodnie na przygotowanie się do opanowania jakiejś profesji? Np chłopak w ciągu 4 tygodni miał stać się koneserem wina, przygotowywał się do tego a później brał w udział w zawodach z prawdziwymi znawcami tego fachu, a komisja na...
więcej
Witam wszystkich forumowiczów. Od dłuższego czasu poszukuję filmu - tylko tytułu i/lub autora - prawdopodobnie amerykańskiego....
Oglądałem ten film (naprawdę bardzo ładny i mądry w swym przekazie) parę ładnych lat temu w telewizji.
Jeśli ktoś z forumowiczów wie o jaki film chodzi - proszę o pomoc,...
Niedługo koniec 2013 roku, większość ciekawych propozycji już się pojawiło, więc myślę, że można zaczynać małe podsumowanie.
ZASADY :
1. Głosowanie trwa od 13.12.2013 - 24.01.2014 r.
2. Każdy użytkownik może oddać tylko 1 głos.
3. Głosujemy tylko w podanych już kategoriach.
4. Wybieramy góra trzy filmy,...