Szukam serialu, ktory jest dosyc mocno wciagajacy, najlepiej zeby juz mial ze 4 sezony lub
wiecej, a najlepiej by bylo gdyby byl juz zakonczony.
Seriale ktore ogladalem i uwazam za bardzo dobre;
-Dexter (moj najlepszy serial)
-Spartakus
-Gra o tron
-Rodzina Borgiów
-Breaking Bad
-Dr House
Nie szukam...
Od dluższego czasu chodzi mi po głowie, rzecz mocno osobliwa i psychodeliczna, więc z siostrą mamy niezłą zagwozdkę :) Niestety mimo przeglądania list na filmwebie nie zidentyfikowałam serialu. Nie wiem, czy miał dużo odcinków, czy to jakaś miniseria, możliwe, że był to też element jakiegoś bloku dla dzieci (?)
Co...
Cześć! Od dłuższego czasu szukam serialu który leciał na polsacie jakoś w latach 2004-2006? (nie
jestem do końca pewna) Serial typowo kryminalny na samym początku dziewczyna wywodząca się z
bogatej/wpływowej rodziny znajduje w salonie wisielca. Jak się później okazuje był to jakiś
krewny(?) i osoby która została...
Lecial na początku lat 90-tych na tvp1 lub tvp2,opowiadał o grupie dzieci,które nie pamietam jak,ale znalazły sie na bezludnej wyspie,tam troche kłócili sie,następnie pamietam,że były dwa samoloty,jeden amerykański,amerykanin dostał i spadł w poblizu tej wyspy do morza chyba lub na tą wyspe,kojarzy ktoś?
Witajcie, szukam serialu czechosłowackiego, który był wyświetlany u nas w latach 80-tych. Ściślej
mówiąc szukam tytułu, tropu, śladu. Mógł to być też film. To, co pamiętam to główny bohater
(dziennikarz?) interesuje się szkołą z wybitnymi sportowcami. Okazuje się, że wszystkim im doradził
zająć się sportem...
Witam. Proszę o pomoc. Dzisiaj na HBO oglądałem film rewolucja z 2009 roku i jedyne co udało mi się znaleźć o tym filmie że jest to pilot serialu. No tu mam problem bo nigdzie nie mogę znaleźć ani serialu ani nawet tego filmu . Czy ktoś może mi łaskawie pomóc?
Dziękuje
Hej na youtube jest filmik We Want More Merlin potrzeba 3 milionow wyswietlen moze wejdziecie na niego i pomozecie zebrac wejscia
Pamiętam że między innymi pokazywali że mózg nie ma podzielnej uwagi. kazali facetowi który takową posiada(według własnego mniemania) rozmawiać przez telefon i jechać samochodem. nie udało mu się. pokazywali tęż że mózg nie zapamiętuje rzeczy które się niczym nie wyróżniają. w hotelu gdy w teście osoba podeszła i...
Siema, posiada ktoś może polskie napisy do Roast of David Hasselhoff? Świetny program który
leciał na comedy central. Jest w sieci jeden odcinek z Charliee Sheenem i to po polsku więc nie
rozumiem czemu pozostałe nie zostały przetlumaczone. Z lektorem nawet nie szukam a napisów
szukałem wszędzie i nic. Chciałem...