Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam seriali podobnych do inna, pamiętniki z wampirów i plotkary. zafascynowały mnie te
seriale i szukam innych by obejrzeć polecacie jakieś?

Witam, poszukuję serialu, który nie ma za dużo sezonów i mogę go szybko nadgonić, żeby być na bieżąco. Aktualnie na bieżąco jestem z Arrow i The Walking Dead, ale mam chęć obejrzeć coś jeszcze, prosiłbym o tytuły, pozdrawiam.

1. Młody chłopak i marny aktor są detektywami.Chłopak ma pewien feler jak jest ciemno to się
przewraca
2.Serial o chłopaku co w pewnych momentach zamienia się w psa

oba seriale widziałem w latach 90

Pamietacie moze? Nie jest to Woody Woodpecker, ktory tylko sie smial co jakis czas, ale byla taka postac, ktorej przykladowe zdanie brzmialo w ten desen: "Czesc hehe co hehe robisz hehe?"

Siemka, szukam odcinku dr. Hausa w którym pacjent był seryjnym mordercą i dzieci znalazły go w
parku. Proszę o pomoc.

Był emitowany na jedynce chyba, jakoś w weekendy, w tytule chyba było coś z "żądzami". Pamiętam fragmenty dwóch odcinków. W jednym z nich dziewczyna z jakimś kierowcą tira kochała się w przyczepie, na dworzu zima, rano policja znalazła ich zamarzniętych lecz okazało się iż facet był robotem.... W drugim odcinku ojca z...

więcej

Jest to serial zagraniczny o perypetiach wiejskiej nauczycielki w stylu dr Quinn:-)

Witam szukam odcinka Się Kręci w tu rym jest Harry Potter?

Cześć,

Dawno temu (ok 15 lat temu) oglądałem pewien serial (miał góra 10 odcinków), w który, wrobiono
w coś uczciwą kobietę (już nie pamiętam w co), jak wyszła z więzienia została złodziejką dzieł
sztuk. W każdym odcinku były jakieś "perypetie" z tym związane. Z tego co pamiętam kobieta ta
rywalizowała z...

Wybierzemy najlepszą bajkę!
Etap będzie tylko jeden,konkurs potrwa tydzień,do 1 grudnia.
Głosowanie będzie przedłużone,tylko jeśli będzie poniżej 30 głosów.
Wygra ta,która będzie mieć najwięcej głosów.
W ten sposób będziemy mogli przypomnieć sobie nasze bajki dzieciństwa i wybrać tą najlepszą.

Bajek trochę...