Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Być może nie jest to zbyt trafne określenie, ale nie mogę znaleźć odpowiedniego słowa. Mam na myśli serial, który przesiąka tajemnicami i wydarzeniami nie będącymi fantastyką, lecz zjawiskami które można wytłumaczyć naukowo, bądź przyjąć, że jest to możliwe, w granicach jakiegoś tam rozsądku. Idealnym tematycznie...

Witam, szukam serialu, który leciał w latach 90 chyba na polsacie. Główną bohaterką była kobieta (informatyk chyba),
która przy pomocy telefonu podłączonego jakoś do komputera potrafiła się przenieść do cyberprzestrzeni. Albo jakoś tak
;)
Film natomiast był horrorem/komedią o klubie potworów czy coś w tym rodzaju....

więcej

A mianowicie obejrzałem wszystkie ciekawe pozycje z moich ulubionych gatunków (komediowe i
s.f.) i teraz nie mam co oglądać. Zwłaszcza, że większość obecnych seriali jest strasznie wtórna. A
seriale dramatyczne mnie strasznie nudzą.

Witam!
Chodzi mi po głowie, że był wyemitowany w polskiej TV (chyba nawet w zeszłym tygodniu) film dokumentalny, w którym kamera towarzyszy narodzinom dziecka w różnych krajach, w różnych, totalnie odmiennych kulturach\społecznościach. Krótko mówiąc ukazującego, że to ślepy los decyduje, czy urodzisz się w plemiennej...

więcej

zna ktoś może jakieś fajne seriale typu:
-One tree hill
-Gossip girl
-Pamiętniki Wampirów
-The originals
-The fosters
-Inna
- Jess i chłopaki itp. itd
lub typu
-Jak poznałem waszą matkę
-Teoria Wielkiego podrywu? proszę podajcie, z góry dzięki :D

Tak jak w temacie :)

http://www.filmweb.pl/serial/Rodzina+zast%C4%99pcza+plus-2004-132771/discussion/ Rodzina+zast%C4%99pcza+to+dzie%C5%82o+szatana%21,2331579#post_11078843 - gorąca dyskusja, emocje gwarantowane ;)

Jeśli dobrze pamiętam to to był tai niby serial (Parę-Parenaście odcinków, nie jestem w stanie
stwierdzić ile).
Więc tak, w tym filmie różne przedmioty miały swoją moc. Z jednego odcinka pamiętam jak
grzebień miał moc
zatrzymywania czasu, ale musiał tym grzebieniem przejechać po włosach czyli go odpowiednio...

Witam. Mam pewien problem. Nie mogę przypomnieć sobie tytułu pewnego świątecznego
filmu. Pamiętam z niego tylko urywki bo oglądałam go jako dziecko. Pamiętam tylko tyle, że był
to film o mężczyźnie, który miał narzeczoną i ona miała synka. Ten mężczyzna nie lubił świąt,
ponieważ jako dziecko spędzał je w...

hej kiedyś na tvn siedem w godzinach wieczornych leciał serial o strasznych historiach. Było tam
kilkoro mężczyzn jeden z nich był czarnoskóry i podobny do Morgana Freemana. Czy ktoś może
kojarzy go i pamięta tytuł ? To nie było "Czy boisz się ciemności?" i to chyba nie były "Opowieści z
krypty". Pamiętam, że...