Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Bo ostatnio mam ochotę obejrzenie serialu lub filmu, ale nie mogę nic ciekawego znaleźć.

I tak szukałem na filmwebie, tylko że tu nie da się odfiltrować porządnie niczego. Szukałem na
kilku forach, facebooku itp.

Ten serial leciał na stacji pokroju fox kids/jetix/zig zap.Było dwóch bohaterów, chłopaków.
Pamiętam jeden odcinek, gdzie dwóch braci było zamykanych przez matkę w hermetycznych
pojemnikach, żeby zachować młodość i jakiś chłopiec <głowny bohater> odkrył to i ich uwolnił.

Drugi odcinek pamiętam, że jeden z...

kto wie gdzie mozna obejzec wszystkie odcinki doctora who te z 1963 roku

Hej, nie będę ukrywać, że lubię seriale i w wolnych chwilach (czyli późnymi wieczorami) lubię obejrzeć ze dwa do trzech odcinków czegoś dobrego.
Ostatnio z moich ulubionych w czołówce znajduje się Homeland (fajny klimat), fakt, że trzeci sezon odstaje od pozostałych dwóch ale i tak uważam za
jeden z lepszych...

Witam!
Chciałem zapytać czy ktokolwiek posiada napisy do http://www.filmweb.pl/serial/Bez+przesz%C5%82o%C5%9Bci-1995-121436 (Nowhere Man)
tego serialu bądź jest w stanie je zdobyć?
7,8,9,10,11 i od 12 do końca.
Pozdrawiam!

byla to bajka o piratach miala fajny mroczny klimat byl tam dlugi john silver postacie byly chyba przedstawione jako zwierzeta ale nie pamietam dokladnie a leciala chyba na tvp 2 jesli to pomoze to jestem z rocznika 1986 ;)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Opowiada w nim krótkie historie grozy 2 prowadzących, biały oraz murzyn...

opowieści są typu...

przychodzi wlasciciel do pralni i ma zwolnic dziewczyne bo niema zyskow, wychodzi i wpada do pralni kilku kolesi ktorzy niszcza pralki, w tym czasie stoi tam automat do rozmieniania na drobne pieniedzy.. gosc wrzuca...

więcej

Co sądzicie o parodiach filmów w innych filmach? Ja osobiscie nie mam nic przeciwko "Nagiej broni", "Hot Shots!" ani "Strasznym filmom", bo jakby nie było, te filmy mają też troche własnej akcji, jednak parodie, a właściwie podróby filmów, gdzie aktorzy robią, mówią dokładnie to samo, trochę mniej mi się podoba...To...

więcej

Witam. Szukam odcinka South Park w którym chodziło o to że dzieciaki podmieniły nutę w śpiewniku dzieciom które grały na skrzypcach czy czymś podobnym. Dzieci dawały koncert na cały świat i kiedy zaczęły grać, to wszyscy zaczęli robić w gacie.
Tematem kolejnego odcinka którego szukam byłe wykorzystywanie seksualne...