Czesc!
Kilkanaście lat temu oglądałem a wręcz katowałem bajkę w której głowną role grał smok który miał na imię Dragbula - tak pamiętam i rósł gdy się złościł. Straaasznie mi zależy na odszukaniu tej bajki, pewnie to awykonalne z racji tego, że oglądałem ja na vhs'ie ale niestety przepadla mi gdzies. Przekopalem juz...
Ostatnio skończyły się wszystkie seriale, które oglądałem (lub do następnego sezonu jeszcze
trochę). Dlatego chciałbym,, żebyście polecili mi jakieś seriale. Podam wam moje ulubione
seriale, ale nie wypominajcie mi, ze nie maja ze sobą dużo wspólnego bo wiem to....
A więc poszukuje programu/serialu horrorowego. Troche stary bo jakies 8 lat temu leciał. A
wiec zawsze zaczynał sie z grupką młodych ludzi wokół ogniska wieczorem, co odcinek
jeden z nich opowiadał straszną historie i jak zaczynał to wsypywa hyba trohe piasku do
ogniska i wtedy zaczynała sie historia. A pod...
A więc film podobny do Bibliotekarz tajemnica włóczni opisze kilka zapamiętanych elementów
1 kilka ludzi szukało czegoś jeden to chindus jakiś drugi cwaniak z monster trakiem inni to buł bandyci w jeepie
jeden mądry
2 pod koniec filmu mądry jest w jakiejś jaskini przy starszym gościu który zadaje mu 50 pytań bo...
W Ameryce powstało ostatnio kilka dobrych pomysłów na seriale...
Który z amerykańskich seriali jest najlepszy?
1. Supernatural - Nie z tego świata
2. Prison Break - Skazany na śmierć
3. The O.C. - Życie na fali
4. Lost - Zagubieni
5. The One tree hill - Pogoda na miłość
6. Smallville - Tajemnice Smallville
7....
Film opowiada o mężczyźnie który ma chorobę dziedziczną po ojcu coś podobnego do Deja vu
tylko gdy patrzy na jakieś zdj przenosi się do danego momentu. Bo jak pamiętam coś było z jego
dziewczyną czy zerwali naprawdę nie pamiętam. Jeszcze pamiętam że jego matka prosi go żeby
się nie zabijał ze jego ojciec tak samo...