Witam, serial ten oglądałem prawdopodobnie w latach '80 w TV polskiej. Był to kryminał / detektywistyczny, w czołówce pokazane było płynące rzeką / strumieniem pudełko zapałek.
Pamiętam jeden z odcinków - było jakieś porwanie, facet trzymany był w pomieszczeniu ze zbiornikiem i krzesłem "do podtapiania", które mogło...
Leciał bodajże na tvp2 i prawdopodobnie w soboty, bo pamietam ze zrywalem sie rano zeby
zdazyc. Gatunek: przygodowy , fantasy. Opowiadal o chlopaku ktory wybral sie w jakeis góry (dużo
skał), byly jakies przewody elektryczne itp. Gdy piorun uderzył w jakąś skrzynke przy tym slupie, czy
w slup albo samego...
1.Witajcie,
od bardzo dawna poszukuję tytułu filmu, z którego niewiele pamiętam, ale nie daje mi on
spokoju. Prawdopodobnie był emitowany w TVP1 w sobotę rano (seria Walt Disney
Przedstawia) mniej więcej w 1987 - 1993 roku. Była tam taka scena, jak mały (pewnie około 6-
ciu - 10-ciu lat) chłopiec jest ścigany...
Witam.
Poszukuję Filmu z około lat 80 tych, tak mi się wydaje że, to wtedy było byłam mała dziewczynką i leciał w telewizji. A fabuła była taka że : 2 psy ratowały niemowlę od porywaczy , które płynęło w dół rzeczki w koszyku. Tyle pamiętam , proszę piszcie jeżeli coś wam się przypomni.
Witam,
Od około 3 lat oglądam po 2-3 filmy dziennie i widziałem już większość z tego co można obejrzeć
i jest znośne. Ostatnio postanowiłem przerzucić się na jakieś seriale bo naprawdę ciężko znaleźć
dobry film którego nie widziałem.
Szkopuł tkwi w tym, że filmów nie oglądam zazwyczaj sam, a ludzie się...
Siemka Poszukuje Serialu z tvn/tvn7 Fabuła:2chłopakow/1 Znajduje Jaszczurke cos podobnego
do tego Potem przybywaja kolejne potem jest powodz i przybywaja dorosle osobniki.
Ps:Chlopak zostaje ugryziony i ma jakies moce nadprzyrodzone
Szukam jakiegoś dobrego serialu, bo dawno nic pożądnego nie moge znalezc. Najlepiej, żeby był to serial historyczny, ale nie tylko. Dla podpowiedzi moimi ulubionymi serialami są: Once Upon a Time, Przygody Merlina, Sherlock, Nikita, Teoria wielkiego podrywu, Jak poznałem waszą matkę i od niedawna oglądam też Reign.
jeśli znacie jakieś fajne tego typu komedie prosze piszcie tutaj bardzo mi zależy nałogowo oglądam filmy piszcie wszystkie filmy które uważacie że zasługują na 10/10!
Witam!
Szukam tytułu programu z 2005, albo 2006 leciał na TVP, albo TVP 2. W tym programie były dzieciaki na jakiś wyspach, robili jakieś konkurencje, potem jeden chłopak był w Teleranku.Dzieki za pomoc jak co:)
Witajcie!
Założyłam ostatnio podobny temat na forum "filmy", ale niestety zniknął w gąszczu innych wątków, więc postanowiłam ponowić swe poszukiwania tutaj.
Mianowicie...
Poszukuję animacji, którą kiedyś widziałam na którymś z kanałów w tv. Niestety nie pamiętam jaki był to kanał i z samej bajki też nie pamiętam...