Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jak w tytule poszukuję serialu animowanego "Tajemniczy ogród" (1991-1992) Leciał on kiedyś w
Polsce na którymś kanale, ale nigdzie nie mogę go znaleźć z polskim lektorem jak ktoś wie gdzie
znajdę ten serial po polsku to była bym wdzięczna za namiar. Ostatecznie jeśli nikt nie wie gdzie
można go znaleźć po polsku...

więcej

Szukam serialu z fajną postacią kobiecą, mającą optymistyczne podejście do życia.
Jeśli takich nie znacie mogą też być po prostu postaci wrażliwe, albo takie które wyróżniają się w
jakiś sposób z tłumu.

w formie serialu albo filmu.

-Tylko bez filmów o miłości homo, pedofilii, zoofilii czy trans
-Tylko bez powtórzeń ogranych historii (nie interesuje mnie kolejna z zrzynka z Romea i Julii,
Titanica, czy Love story)
-By była wzruszająca
-Była o młodych ludziach (ja definiuje młodego człowieka jako kogoś w wieku...

więcej

Szukam serialu, który emitowany był owego czasu na RTL7. O ile pamięć mnie nie myli nazywał
się "Wszystko się kręci". Dotyczył chłopaka, który zainstalował w domu ukryte kamery (w tym chyba
takie w kształcie oka), nagrywał całą rodzinę, potem dodawał różne "efekty" na nagranych video.
Czy ktoś coś kojarzy i wie...

więcej

1. Serial s.f., ale taki z kosmitami, innymi światami, a nie badziewie typu świat przyszłości
identyczny do naszego, czy nasz świat tylko z motywami nadprzyrodzonymi.
Chodzi mi o seriale takie jak: Andromeda, Farscape, Firefly, Doktor Who
Takie które mi się nie spodobały: Battlestar Galactica (za dużo...

a udział biorą:

- nowa reklama Playa z Bednarkiem który skacze jak by mu się sikać chciało, a za każdy taki podskok kasuje 5000zł

- 90 % reklam lekarstw

- Hajzer i jego niezapomniana miska

Na TTV leci teraz taki serial dokumentalny o tytule jak wyżej. Czy ktoś kojarzy tytuł podobnego serialu z TTV o bogaczach ukraińskich? (leciał na TTV przed wakacjami jakoś) W każdym odcinku był pokazany styl życia kilku bogatych Ukraińców. Nie mogę znaleźć tytułu tej poprzedniej serii :/

Był to na pewno serial dla nastolatków.Emitował go TVP1.Akcja działa się w Australii.Bohaterowie chodzili do szkoły.Byli to surferzy-mało,pomoże ktoś?

Był kiedyś taki program na tvp lub polsacie, w ktorym były pokazane jakieś tam sceny i
publiczność decydowała jak ma się dana historia zakończyć. Była jakaś historia i była pocięta na
sceny. Prowadził to pamiętam raczej otyły mężczyzna(przynajmniej na twarzy). Rozmawiał z
publicznością, chodził po studiu i...

Widziałem w telewizji przypadkiem końcówkę odcinka " Jak poznałem waszą matkę?" , ale nie wiem który to, a chciałbym jeszcze raz zobaczyć tylko cały.

Kończył się tak, że Ted w swojej wyobraźni pobiegł do mieszkania swojej przyszłej żony, powiedział jej za ile dni godzin się poznają i , że chciałby , żeby było to już...

więcej