Jak w tytule poszukuję serialu animowanego "Tajemniczy ogród" (1991-1992) Leciał on kiedyś w
Polsce na którymś kanale, ale nigdzie nie mogę go znaleźć z polskim lektorem jak ktoś wie gdzie
znajdę ten serial po polsku to była bym wdzięczna za namiar. Ostatecznie jeśli nikt nie wie gdzie
można go znaleźć po polsku...
Szukam serialu z fajną postacią kobiecą, mającą optymistyczne podejście do życia.
Jeśli takich nie znacie mogą też być po prostu postaci wrażliwe, albo takie które wyróżniają się w
jakiś sposób z tłumu.
w formie serialu albo filmu.
-Tylko bez filmów o miłości homo, pedofilii, zoofilii czy trans
-Tylko bez powtórzeń ogranych historii (nie interesuje mnie kolejna z zrzynka z Romea i Julii,
Titanica, czy Love story)
-By była wzruszająca
-Była o młodych ludziach (ja definiuje młodego człowieka jako kogoś w wieku...
Szukam serialu, który emitowany był owego czasu na RTL7. O ile pamięć mnie nie myli nazywał
się "Wszystko się kręci". Dotyczył chłopaka, który zainstalował w domu ukryte kamery (w tym chyba
takie w kształcie oka), nagrywał całą rodzinę, potem dodawał różne "efekty" na nagranych video.
Czy ktoś coś kojarzy i wie...
1. Serial s.f., ale taki z kosmitami, innymi światami, a nie badziewie typu świat przyszłości
identyczny do naszego, czy nasz świat tylko z motywami nadprzyrodzonymi.
Chodzi mi o seriale takie jak: Andromeda, Farscape, Firefly, Doktor Who
Takie które mi się nie spodobały: Battlestar Galactica (za dużo...
a udział biorą:
- nowa reklama Playa z Bednarkiem który skacze jak by mu się sikać chciało, a za każdy taki podskok kasuje 5000zł
- 90 % reklam lekarstw
- Hajzer i jego niezapomniana miska
Na TTV leci teraz taki serial dokumentalny o tytule jak wyżej. Czy ktoś kojarzy tytuł podobnego serialu z TTV o bogaczach ukraińskich? (leciał na TTV przed wakacjami jakoś) W każdym odcinku był pokazany styl życia kilku bogatych Ukraińców. Nie mogę znaleźć tytułu tej poprzedniej serii :/
Był to na pewno serial dla nastolatków.Emitował go TVP1.Akcja działa się w Australii.Bohaterowie chodzili do szkoły.Byli to surferzy-mało,pomoże ktoś?
Był kiedyś taki program na tvp lub polsacie, w ktorym były pokazane jakieś tam sceny i
publiczność decydowała jak ma się dana historia zakończyć. Była jakaś historia i była pocięta na
sceny. Prowadził to pamiętam raczej otyły mężczyzna(przynajmniej na twarzy). Rozmawiał z
publicznością, chodził po studiu i...
Widziałem w telewizji przypadkiem końcówkę odcinka " Jak poznałem waszą matkę?" , ale nie wiem który to, a chciałbym jeszcze raz zobaczyć tylko cały.
Kończył się tak, że Ted w swojej wyobraźni pobiegł do mieszkania swojej przyszłej żony, powiedział jej za ile dni godzin się poznają i , że chciałby , żeby było to już...