Witam, serial którego szukam był nadawany przez TVP 1 (lub 2). Główny bohater miał klucz
którym mógł teleportować się przez drzwi do innych drzwi. Z góry dzięki za pomoc.
Szukam wykonawcy piosenki. Najpierw szukałem gdzie się da na forum serialu i po prostu nie znalazłem. Proszę o pomoc.
Sezon 10, odcinek 16. Trzecia minuta. Słychać melodię przez kilka sekund.
Wydaje mi się, że to film z Cezarym Pazurą, a na pewno film akcji. Pamiętam scenę, w której dwaj policjanci (jeden z nich to chyba Cezary Pazura właśnie) trafiają przypadkiem na cmentarz. Widzą tam dwóch rabusiów - typowe hieny cmentarne, którzy obrabowują jakiś grób. Mówią do nich "Jesteście aresztowani!", a tamten...
więcej
Cześć! Ostatnio natknąłem się na ciekawy kanał na youtube. Gość zaczął tworzyć własny serial
i z tego co widzę ma niezłą popularność. Zgarnął w tydzień 10.000 widzów swoim pierwszym
filmem chociaż zdania co do jego profesjalności są podzielone a co wy myślicie??
Link do...
Nie mogę sobie przypomnieć tytułu serialu, który był emitowany na Comedy Central. Akcja działa
się w Indiach(albo coś w tym stylu)i bohaterowie byli telemarketerami, mieli kierownika
amerykanca i takiego lidera(?)co ciągle im dokuczał.
Prosze o pomoc :)
Wydaj mi się że poszukiwali oni kamienia w kształcie czaszki ... a moze to czaszka im rozkazywała ? No nie pamiętam
już - tyle lat temu to było :) Oczywiście zawsze ponosili porażkę, zazwyczaj na końcu wracali na taki rowerze tandemie no
i ten ich zleceniodawca karał ich w przeróżny sposób. Ktoś może wie co to za...
Konkretnie chodzi o serial rozgrywający się w amerykańskim liceum, a jego głównym
bohaterem był szkolny cwaniaczek Peter Parker. (nie, to nie Spiderman). Pamiętam jedynie, że
przed każdym jajcarskim planem na jaki bohaterowie wpadali "synchronizowali zegarki" i że był
tam też jeden wielki jemioł i zwał się Larry...