Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Film jest bodajże z lat 80. Bohaterem był chłopak który ze znajomymi włamał sie do opuszczonego domu i tam zobaczył ducha, doznał jakiegos szoku i zaczekly mu straszsnie rosnąc włosy. Wtedy ktoś go porwał i z jego włosów robił pędzle w jakiejś fabryce.
Brzmi to debilnie :)
to mógłbyc też film za wschodniej granicy...

więcej

Hej i ho. Szukam polskiego serialu dla młodzieży i dzieci, okres najprawdopodobniej od 1998 do
max 2002. Serial jest o chłopcu, który miał zdolności telekinetyczne (chyba potrafił przenosić
przedmioty siłą umysłu). Niewiele więcej pamiętam, ale może komuś coś zaświta w głowie ;)

Siema.
Czy ktoś zna, oglądał i zaproponuje mi seriale w tematykach podobnych do: The walking dead, Kompania braci, Pacyfik, Wikingowie, Gra o tron czy też Spartacus?
Oraz filmy podobne do Infiltracji i Incepcji?
Wyżej wymienione tytuły widziałem i spodobały mi się, dlatego też szukam podobnych do nich. Głównie chodzi o...

więcej

Niewiele z niego pamiętam, ale bardzo mnie przerażał, był na pewno dla młodzieży. Nie wiem, czy to było TVP Katowice czy TVP Kraków. Mieszkam w Małopolsce, ale często się odbierało Katowice. Był taki serial o kosmitce. Mieszkała w lesie. Była nieźle zakamuflowana. Kto wie, może to był australijski serial, czasem się to...

więcej

Poszukuję serialu podobnego do "New Girl" oraz Community" bardzo mi zależy na identyczności serialu bądź podobieństwie. Wiem, że to nie będzie to samo, bo nikt by nie zdublował tego samego scenariusza, ale cieszył bym się jak dziecko gdy by się coś znalazło gdyż obejrzałem wszystkie sezony i ubolewam nad tym, że nie ma...

więcej

Jaki jest jego antonim?

- serial dla dzieci i młodzieży / baśń
- wstęp : NOWY JORK ZMIENIAJĄCY SIĘ W KRAINĘ BAŚNI - po budynkach rosną rośliny, piękne wodospady - to zapadło mi w pamięć
- leciał w soboty i wakacje w latach 2000 - 2005 na 1 lub polsacie
- główna bohaterka trafiła z współczesnego Nowego Jorku do baśniowej rzeczywistości
- w...

więcej

Witam!
Bedzie krotko, zwiezle i na temat:
Czy moze ktos polecic dobry, lekki serial typu Plotkara?

Z gory dziekuje ;)

Szukam serialu podobnego do Avatar: Legenda Aanga, czyli takiego przygodowego fantasy, które
nie obraża swoją fabułą inteligencji dorosłego człowieka.

I nie podawajcie legendy Korry, bo to oczywiste, że znam ten serial.
Mogą być też anime, ale spełniające powyższe kryteria.

Wiem że jest animowany serial komediowy o historii polski, ale zapomniałem tytuł, może ktoś mi
przypomnieć.