Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Ktoś pamięta może taką telenowelę co matka miała dwóch synów i jeden umier potem w
szpitalu.Leciała kiedys na tvn siedem.BO szukam piosenki tytułowej lub odcinków online
do obejrzenia

Witam was, kiedyś oglądałem taki serial leciał późno w nocy, opowiadał o takiej
kolczastej kuli która pewnego dnia przyleciała z nieba i zaczęła zabijać poprzez dźwięk,
czyli kto usłyszał dźwięk z tej kuli umierał, tam była taka bohaterka która prowadziła tak
jakby śledztwo w tej sprawie.
Kojarzy może ktoś ten...

więcej

Kiedyś na TV4 emitowany był serial science-fiction o pilocie, który zaginął w Trójkącie Bermudzkim, a potem wrócił z paranormalnymi zdolnościami. Kojarzy ktoś jaki to miało tytuł? Pamiętam jeszcze fragment, gdzie ów bohater włamał się do jakieś wojskowej bazy, i dotykiem hakował komputer.

co myślicie o tym kanale telewizyjnym?

Podawajcie tytuły znanych wam serii internetowych. Przede wszystkim interesuje mnie sci-fi,
fantasy. Komedie mniej, bo na ogół są to produkcje nerdowskie z in-dżołkami. Plus za
polskie twory.

Te, które znam i widziałem:

Osiris
Klucz
H+
Mortal Kombat
Zenith

Czy ktoś pamięta jak nazywał się stary polski seril, gdzie pewien chłopiec chodził z dużym
psem i czytał jakąś starą kronikę i przenosiło go w średniowieczne czasy?

SUPER

SUPER

Witam serdecznie.... Od długiego czasu męczy mnie niemożność przypomnienia sobie tytułu... Miałam zaledwie 4-5 lat.. Bodajże było to emitowane w ramach wieczorynki w tvp.. Niby bajka dla dzieci, ale to coś na wzór teatru telewizji, przedstawienia teatralnego.. polskiej produkcji oczywiście.
Było kilka postaci i każda...

więcej

Witam , szukam serialu który rozwieje jesienna nudę , lubię seriale akcji , kryminały coś jak Prison Break ,Breaking Bad , w których nie ma czegoś takiego jak w CSI:Kryminalne zagadki Miami że co serial co nowa akcja inna sytuacja . Coś co wciąga ludzi , jakieś ucieczki , itp . Wiem że jest tego mało ale jak coś...