poszukuje programu który leciał na TVN z 2006, "Agencja" gdzie mogłabym go znaleźć? bardzo mi zależy. Z góry dziękuje :)
Jakie według was są najlepsze anime z gatunku komedii?
Obejrzałbym sobie jakieś śmieszne anime dla odmiany, ale nie wiem jakie. Może ktoś mi poleci jakieś fajne? Najlepiej coś w stylu Beelzebuba. Z tego to boki rwałem ;)
http://www.olfaktoria.pl/uploads/ckeditor/images/articles/2012/11/film-9-scena-2 -konkurs-
filmowy.png
Znacie jakiś polski serial komediowy w którym nie ma śmiechu w tle? Coś jak "Scrubs". I kolejne pytanie - czy znacie jakiś polski film w poczuciem humoru podobnym do filmu "Hot Shots", albo "Naga broń"?
Siema :D Chcialbym zaczac ogladac jakis fajny serial ale nie mam pojecia co wybrac i potrzeuje pomocy :) Seriale ktore ogladalem :
Supernatural
Lie to me
Californication
X-file
Bones
Kyle XY
Prison break
How i meet your mother
Dwoch i pol
W sumie jeszcze wiecej ich bylo ale te najbardziej przypadly mi do...
Lecial taki serial o czarnoskorym policjancie ktory zostal wrobiony w zabojstwo jakiegos
gangstera. Dodam ze co dzien rano jego dzien zaczynal sie tak samo...Zna ktos tytul?
Serial był nadawany pomiędzy 2002 a 2007 (nie pamiętam dokładnie) w polskiej telewizji
publicznej (nie wiem dokładnie w której, ale stawiam na Polsat).
Opowiadał o ludziach przeniesionych do wirtualnej rzeczywistości będącej Ameryką po
wojnie, która doszczętnie zniszczyła kraj (klimaty niemal jak w grze...