Może trochę się spóźniłem z tym postem, ale dopiero co niedawno odnowiłem subskrypcję na kanały Discovery i jestem bardzo zawiedziony. Na wszystkich trzech klasycznych kanałach (tj. world, science, zwyczajny) w zasadzie już nic nie ma. Mega powtarzalny i oklepany Mythbusters na tle innych jeszcze jakoś daje radę, ale...
więcejKilka lat temu oglądałem fantastyczny film krótkometrażowy o gościu, który obudził się i nikt na świecie nie wiedział co to jest nić dentystyczna. Czy ktoś z Was kojarzy ten film? Proszę o pomoc!
Witam,
nie wiem skąd dotarła do nas ta moda. W programach typu: Mam talent, Got to dance (tutaj: zwłaszcza na żywo), praca kamery jest nie do zniesienia. Zbyt dynamiczna, częste zbliżenia. Czasem to bardzo męczy.
Chciałbym obejrzeć jakiś występ taneczny , tak jakbym był tam i oglądał to na żywo -szerokie ujęcie, do...
Witam.
Szukam nazwy serialu o facecie który w firmie awansował za pomocą różnych podstępów , a w domu wchodził do pudła kartonowego i tam spał .
Serial emitowany ładnych kilka lat temu .
26.10.2012
Globomedia informuje że w styczniu zaczną się zdjęcia do szóstego sezonu Czerwonego Orła. 18 odcinków, które tworzą piąty sezon serii zostały nakręcone na początku tego roku, ale nadal nie ma daty wydania,pewne jest natomiast to, że nowe odcinki nie ukażą się do 2013 r. ponieważ RTVE ma zaprogramowane...
Szukam filmów dla mojej mamy a niestety pamięta ona z nich nie wiele.
1. Mężczyzna w poszukiwaniu "kogoś" przyjeżdża do miasteczka w którym po jakimś czasie
dowiaduję się że za nawet najmniejsze przewinienie jest kara ukamienowania. Wiem że w
filmie jest moment gdy widzi on groby wszystkich swoich przyjaciół....
Nie pamiętam z jakiego to filmu/serialu może to nawet kreskówka:)
Była tam scenka gdzie ktoś ogladał telewizje i szybko zmieniał kanały że śmieszne rzeczy
wychowdziły program kulinarny teleturniej pamiętam że to troche tam było przekleństw:)
Tutaj będziemy rozmawiać o naszych ulubionych telenowelach. Tylko przedstawcie je. Ja pokażę w jaki sposób!
Tytuł: Mundo de Fieras
Rok: 2006
Kraj: Meksyk
Wytwórnia: Televisa
Główne role:
Cesar Evora - Gabriel/Demian - protoganista i villan
Edith Gonzalez - Joselyne - villana
Gaby Espino - MariaAngela -...
Kiedys bardzo bardzo dawno temu na stacji Hyper po 22 leciało Anime.
Teraz wzielo mnie, zeby zobaczyc sobie jakis serial wlasnie tego gatunku szukam
konkretnej bajki choć nie wiele pamietam byla tam dosc juz duza dziewczyna z kotem ktora
czesto grała na flecie ale nie takim zwykłym, tylko poprzecznym, nie pamietam...