Proszę o pomoc ludzi, którzy kojarzą serial, który był emitowany zaraz po "Skazanym na śmierć" na Polsacie o tej samej godzinie. Kojarzy mi się tylko, że serial był o rodzinie, która uciekała przed policją. Zamieszkała w domku jednorodzinnym na podmiejskiej dzielnicy. Sąsiadom mówili, że przeprowadzili się tutaj,...
Czy pamięta ktoś z Was miniserial, prawdopodobnie z lat 80., o kosmitach, którzy przylecieli
niby to w pokojowych zamiarach, ale tak naprawdę chcieli zabrać z Ziemi wodę na swoje
potrzeby i ludzi jako źródło żywności? Ci kosmici udawali ludzi, nosili ludzkie powłoki, a w
rzeczywistości przypominali ziemskie gady....
witam! próbuję sobie przypomnieć tytuły 2 seriali z lat 90, ale niestety bezskutecznie...;/
1 na pewno nadawany był na RTL7 - opowiadał o małżeństwie, które zginęło w wyniku wypadku awionetki. Powrócili oni na ziemie jako aniołowie i mieli do wykonania w każdym z odcinków jakieś zadanie, które przydzielał im niejaki...
moze ktos oglądał film zagraniczny w którym była dziewczyna brunetka i miała wymyślonego faceta "tylko ona go widziała" i chłopak który sie w niej zakochał sie brat jej przyjaciółki blondyn który mieszkał z kolegą który był uzależniony od gier komputerowych nic nie robił tylko przy nich siedział...
wspomniany teatr telewizji i w/w tytuł w reż. Tadeusza Lisa z 1979 roku nie znajduje się w bazie filmwebu. Mogł by ktos zaiteresowany i obeznany w temacie rzucic więcej światła na ten temat i dodac do bazy?
Witam. Serial ten był nadawany dobre 7-8 lat temu na TVP2, był on o młodej dziewczynie która uwielbiała robić zdjęcia (miała taki aparat ala lustrzanka) i miała konia maści kremowej na którym bardzo lubiła jeździć. Wydaje mi się (ale nie na 100%) ze ona wyjechala do rodziny i tam to ranczo całe było. Znacie?
To moje osobiste zdanie. Więc co według mnie jest największym failem polskiej telewizji ? Największą porażką jest to co sie stało z większością dubbingów z lat 90-tych i początku 2000. Chodzi mi o seriale i filmy zdubbingowane na przykład na potrzeby Canal+, TYP 2, Jetix, Zig Zap, Wizja Jeden (ktoś jeszcze pamięta ten...
więcej
http://mamtaksamo.com/post/32933933714#_
To jest jakieś Amerykański program? Jak tak to pliss podajcie nazwę