Wiem że mamy u siebie VOD i polskie seriale czy ktoś może podać adresy stron VOD do
amerykańskich seriali lub inne strony gdzie je legalnie można za darmo pooglądać. Na
przykład wszystkie sezony South Park'a są legalnie do obejrzenia na
http://www.southparkstudios.com/
Witam
Bardzo pilnie poszukuje serialu fantasy który był emitowany 7-12 lat temu chyba na Polsacie. opowiadał o dwóch albo trzech kobietach które były w takiej jakby twierdzy. i one wchodziły tam przez taką ściane . nie pamietam dokłądnie fabyły ale wiem że np latały an takich linach . Dziękuje za pomoc
Proszę o pomoc w znalezieniu tytułu bajki z lat 90'tych z Cartoon Network (Możliwe że nie
tylko z CN). Bajka była o instrumencie z piszczałkami który grał melodie On the bridge at
Avignon (http://www.youtube.com/watch?v=5rYPG0k5ww0) w trakcie gry na moście
pojawiały się duchy tańczące w rytm melodii.
jeśli...
Czemu za komuny Polacy potrafili tworzyć takie programy jak Sonda a dziś próżno szukać następców Kamińskiego i Kurka ?
Natrafiłam ostatnio na powyższy serial dokumentalny. Niestety baza filmweb-u go nie posiada. Czy mógłby mi ktoś powiedzieć coś więcej o tej produkcji? Czy warto zobaczyć?
Właśnie zacząłem to oglądać z ciekawości, kiedyś lubiłem oglądać australijskie seriale np.
"Dwa Światy" Australijskie produkcje są dużo lepsze od amerykańskiej szmiry.
Zastanawiam się czy są polskie napisy do "Lockie Leonard"
Jak się nazywa serial japoński,chiński,koreański to było baaardzo dawno jeszcze za czasów "Dragon Ball" ten gdzie był chłopiec który miał miecz i w zależności od tego jaką magiczną kule do niego włożył ten miecz taką władał mocą. Pamiętam też że ostatni odcinek gdzie ten chłopiec poszukiwał najlepszej kuli i w końcu ją...
więcej
W TVP jakieś 10 lat temu leciał w soboty serial o rodzinie uwięzionej na jakiejś wyspie, mieli tam różne dziwne wynalazki, i próbowali się wydostać
Z góry dziękuje za pomoc w odnalezieniu :D
Witam:)
Poszukuję nazwy serialu sprzed ładnych kilku lat. Jedyne co pamiętam to, że akacja toczyła
się chyba na innej planecie, która została eksplorowana przez grupę naukowców, w tej
grupie byli również zwykli cywile jak na przykład dzieci... Pamiętam jeszcze, że na owej
planecie był jeszcze dziwny...