Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam. Poszukuję imienia i nazwiska aktora, który grał w serialu Dotyk Anioła. Jest to biały, szatyn z wąsem. W serialu miał chyba żonę blondynkę i dziecko. Wydaję mi się. że należał do rodziny/znajomych głównej bohaterki tego serialu - czarnej kobiety i mieszkał na jakiejś wsi lub farmie. Nie grał w tym serialu...

Witam poszukuję serialu z przed kilku lat, kryminalnego leciał kiedyś w tv
Opowiadał o policjancie który często się przeprowadzał z rodzinką w domu miał różne schowki z broniami etc..
Jadąc samochodem z dziećmi zadawał im rożne pytania typu jaką miał rejestracje tamten samochód który właśnie przejechał..
Może ktoś...

więcej

Witam, poszukuje nazwy serialu, który był emitowany kilka lat temu (coś kolo 6) na TVP.
Serial opowiadał o facecie, który wjechał samochodem w przyczepę jakiejś wróżki i od tego
czasu miał wizje. Był tam jakiś wątek z wilkiem (prawdopodobnie). Z góry dziekuję za
wszystkie odpowiedzi!

Film dokumentalny na temat rekinow! Jedyny taki na YouTube! Po polsku!
Zapraszam :)
watch?v=CU4UHAppGAE

Wiecie jakie filmy były puszczane w lipcu tego roku na TV Puls?
Bardzo mi na tym zależy, bo oglądałam tam niesamowity film, a nie pamiętam tytułu.
Akcja działa się w ambonie (ale nie mam tu na myśli tej z kościoła) jakaś dziewczyna dostała tam pracę. O tej ambonie krążyła jakaś legenda (niestety, nie pamiętam jaka)....

więcej

Witam. jakieś 7-10 lat temu oglądałem w telewizji wspaniałe 2 różne seriale o grupie
dzieci/nastolatków, którzy byli naukowcami czy w każdym razie mieli bardzo pomysłowe
głowy i przytrafiało im się mnóstwo przygód ;) Ktoś ma jakiś pomysł jak się one nazywały?

Proszę o napisanie tytułów seriali z gatunków:przygodowy,fantazy,może być coś z dramatu.
Oglądałem Lostów,Skazanego na śmierć,Goście.Te seriale bardzo przypadły mi do gustu.Proszę o napisanie seriali które wam się podobały z tych gatunków albo podobne do tych.Nie jestem wybredny i nie przeszkadzają mi pewne...

Jakie buty nosi Czechowska w letnich odcinkach W11?

Jestem w trakcie pochłaniania tego mini serialu i w głowę zachodzę, jak tym brytolom się TO udaje?
TO czyli kręcenie genialnych serii. Jest krótko i na temat, obsada marzenie, a u nas nad Wisłą co? Jakieś gówniane Przyjaciółki, apatyczni Lekarze oraz cała zgraja innych księży Mateuszy, W736452 i innych pierdół, gorzej...

więcej

Czy ktoś może pamięta tytuł serialu lub filmu, w którym mężczyzna po jakimś
eksperymencie pod wpływem wody (kiedy jest mokry) staje się niewidzialny? Proszę o
pomoc, bardzo mi zależy!!!!