witam poszukuje filmu tyle co pamiętam z niego to jakaś dziewczyna albo 2 w białej masce i jeden koleś albo dwóch z białymi workami na głowie, ci ludzie zabijali. akcja toczyła się w domu gdzie przebywała sama kobieta która widywała w oknie ta dziewczynę w masce, ta dziewczyna dobijała się do drzwi. kobieta próbowała...
więcej
Cześć serialomaniacy!
Mam nadzieję, że znajdę tu kogoś kto pomoże mi w moich poszukiwaniach, bo
archiwalne programy TVP znalezione w odległych zakamarkach sieci nie dały rady!
Serial emitowany był na kanale TVP1, w godzinach porannych - raczej w tygodniu aniżeli
w weekendy, przed, bądź po "Woroniczej 17". Z tego...
Witam, kiedyś(ładnych pare lat temu) w telewizji leciał serial o dzieciakach którę przeniosły
się do gry o piratach. Baze miały w drzewie, poszukiwały bodaj że aparatu za pomocą
którego "wpadły" do gry. Ich ojciec tworzył tą gre, była ona o piratach lub coś w stylu
Piotrusia Pana. Jeśli ktoś ma jakieś skojarzenia...
Witam. Pilnie poszukuję tytułu programy, który leciał w tamtym roku (wakacje -
lipiec/sierpień) na kanale Investigation Discovery i opowiadał o pewnym mężczyźnie
mordercy, który z tego co pamiętam nazywał się John Spirko, co do imienia nie jestem
pewien, ale na pewno miał na nazwisko Spirko. Dokument zaczynał się...
Opowiada o ksieżniczce z bajkowego świata,która miała poślubić faceta,który nie odpowiadał jakiejś czarownicy,sprawiła,że przeniosła ową ksieżniczke do świata ludzi(przez jakiś kanał bodejże,) do USA,tam przypadkowo poznała prawnika,który uznał ją początkowo za wariatke,ale chciał pomóc,następnie do świata ludzi...
Cześć!
Poszukuję seriali w klimatach postapo. Mam na myśli coś z klimatem Jericho, The
Walking Dead, Falling Skies, Jeremiach czy Survivors. Nie mam na myśli tutaj
zombiaków, ufoludków czy mutantów, ponieważ według mnie to jest dodatek, ale o samo
oddanie klimatu jaki panuje. Opustoszałe miasta, autostrady z...
dlaczego na kanalach takich jak nat geo wild, animalplanet itp. nigdy nie ma programow o tygrysach? Co sobie w nocy wlacze jak zasnac nie moge to zawsze lwy/szakale/lamparty i inne afrykanskie stworzonka, a nigdy jeszcze nie spotkalam tam programu o tygrysach, takie to nudne stworzenia?
tytułowym bohaterem był lekarz(wysoki blondyn i choc może "ciepłe kluchy" wtedy mi się podobał), wdowiec z kilkorgiem dzieci. Poza postacią doktorka pamiętam jego ojca (teścia?) niewysokiego, zażywnego jegomościa zwanego bodajże Don Pepe. Zdawało mi się, że miał tytuł "Lekarz domowy" ale na tym portalu pod tym tytułem...
więcej