Szukam dobrego serialu wojennego/historycznego lub gangsterskiego lub jakiś inny dramatyczny .
Do 13 odcinków nie dłuższego .
Oglądałem :
1.Kompania braci
2.Filary ziemi
3.John Adams
4.Odwróceni
5.Zakazane Imperium
Witam. Kilka lat temu na TVP (nie pamiętam czy 1, czy 2) leciał serial opowiadający o kobiecie medium i mężczyźnie, który (o ile dobrze pamiętam) stracił syna. Nie pamiętam zbyt wielu szczegółów, jednak wiem, że kobieta odkryła swoje możliwości medium (albo nasiliły się one) po wypadku w pociągu, pamiętam, że coś wbiło...
więcej
Kurcze nie pamiętam jak się nazywał ale pamiętam, że leciał dosyć dawno i był w miarę
długi jak na serial. Było takie coś jak CSI też o mordercach i policjantach czy coś nie no
pamiętam naprawdę bardzo mało więc wypiszcie te, które pamiętacie co leciały na TVP2.
Nie piszcie głupich odp. proszę
Pamiętam tylko...
Witam, poszukuję tytułu pewnego serialu o duchach albo innych zjawiskach
paranormalnych. Kilka lat temu (między 3 a 5 chyba) widziałam jeden odcinek. Pewien
facet (chyba główny bohater, ogólnie to on chyba duchy widzi) wysiadł z autobusu i przez
szybę zobaczył małą dziewczynkę w żółtej sukience z balonikiem,...
potrzebuję tytułu serialu Animowano/Fabularnego który był emitowany w godzinach nocnych
na TVP 2, 8/10 lat temu, opowiadał o historii powstania rock'n rolla. Z tego co pamiętam,
było kilka odcinków, były bodajże emitowane w piątki/soboty po północy. Opowiadały o
osobie która po zakończeniu wojny zaczęła...
Czy ktoś pamięta taki program "Bliżej świata " emitowany na pocz. lat 90, w niedzielę, chyba
o 18.30
Witam, jakies 10 lat temu, moze mniej lecial w TV serial przygodowy. pamietam tylko kilka motywow charakterystycznych dla niego. podczas napisow koncowych byla jakas komnata w swiatyni i/lub jakies wrota albo tarcza z symbolem. ponadto byl motyw jakiejs zlotej zbroi w ktorej pocierajac nadgarstkami mozna bylo rzucic...
więcejJakieś 15-20 lat temu na TVP był emitowany program nauki j. francuskiego. Zna ktoś może dokładny jego tytuł, namiary w sieci na jakiekolwiek info o nim?
Witam,
Szukam nazwy serialu który był emitowany na Polsacie ( dawno temu )
Fabula toczyła sie jakby w średniowieczu,
serial był o grupie ludzi którzy mieli za zadanie zdobyć pewne zbroje ( o ile się nie mylę zbroje były żywiołowe np zbroja ognia ) poprzez pokonanie ich straznikow.
i oni wchodzili do jakiejś...
Dawno temu oglądałam w telewizji film :
Młoda dziewczyna kończy szkołe , razem z chłopakiem wybierają się samochodem .... podczas rozmowy zasłabła (źle się poczuła) okazuje się ,że zapadła w śpiączke ... budzi się po kilkunastu latach , dowiaduje się ,że jej siostra poślubiła jej ukochanego...
Dalej niestety nie...