Od nie dawna próbuje sobie przypomnieć Tytuł polskiego serialu.
Był on o chłopaku który znalazł coś w rodzaju kosmicznego grotu(?) i on dawał mu możliwośc nad przyrodzonych sił. Nie wiem czy to wam coś pomoże, no ale może jednak.
Dzięki z góry !
Witam,
znacie jakieś fajne seriale ze stajni hbo? Obejrzałem w prawdzie tylko six feet under, rodzinę soprano, kompanie braci i grę o tron, ale zrobiły na mnie takie wrażenie, że bez zastanawiania mogę nazwać się fanem produkcji HBO. Teraz poszukuję kolejnych, niemniej jednak ciężko jest coś znaleźć, ponieważ na mało...
szumam informacji na temat filmu o temacie następującym: Chińczyk ucieka przed policją, poszukiwany jest za zbrodnie którą nie popełnił. Pamiętam jeszcze że zginął jego brat. Film miał świetne refleksyjne teksty będące płętą każdego odcinka. Leciał ten film oile pamięć mnie nie myli na polsacie w latach 90-tych.Prosze...
więcej
serial lata 80-90 tak mi sie wydaje
2 agentow jeden dzialal w terenie drugi siedzial przed monitorem i widzial wszystko, bo ten koles w terenie mial soczewki jakies takie z kamerami blbla, a wiec ten siedizal w bazie i slyszal wszystko co kolo numer 1 robi i w dodatku widzi!! nawet panna Marysiiia ze znahora nie zna...
Tak się zastanawiałem Który detektyw serialowy / książkowy jest najlepszy,
najmądrzejszy
Wg mnie na pierwszym miejscu jest por. Columbo , jego metody są bardzo
zróżnicowane, a sprawy są złożone, skomplikowane i różne od porwania do
morderstwa.
Następnie na drugim Poirot (choć tak naprawdę dałbym ex equo 1...
Witam, szukam nazwy serialu który leciał kilka lat temu w telewizji polskiej (nie pamiętam na której stacji ale chyba na TVP2). Niestety z fabuły pamiętam tylko tyle: jest to serial sci-fi i opowiada o tym, że agentka (chyba FBI) rozwiązuje dziwne naukowe zagadki, pomaga jej jakiś facet o „super” (chyba?) zdolnościach....
więcej
Szukam tytulow dwoch dobranocek sprzed wielu laty
1. Chyba czeska bajka. Byl chlopiec z dziewczynka i zawsze chodzili z malym bialym barankiem.
2. Chyba wegierska bajka, Peti czy cos takiego. Byl taki starszy gosciu i zawsze zabieral do podrozy kosmicznych dziewczynke i chlopca.
Czy ktos wogole cos takiego pamieta?
Oglądałem go wiele lat temu po polsku, pamiętam tlyko,że opowiadał o złośliwych dzieciach,które miały mniej więcej te same siły co Kevin sam w domu, dziewczynka mieszkała bodejże z mamą i pilnowala,żeby żaden facet nie dobierał sie do niej,nie chciała ojczyma,(potencjalnych kandydatów usuwala zrzucając ze schodów lub...
więcejprzepraszam, że piszę to tutaj pod tym postem ale dla mnie jest to b.ważne. Jak byłem mały, to obejrzałem na TVN horror. Za cholerę, nie mogę przypomnieć sobie jego nazwy. Pamiętam, że na początku dwie dziewczyny pojechały do swojej babci, do takiego małego miasteczka, ponieważ ona je zaprosiła. Kiedy wjechały do niego...
więcej