W odpowiedzi na to fani serialu zaczęli zgłaszać petycję o to, żeby NBC lub inna stacja wyprodukowała kolejny sezon . Jak myślicie, czy ma ona szansę powodzenia? U nas "Świat wg Kiepskich" i "Ranczo" kręcą kolejne odcinki tylko dlatego, że prowadzone były takie kampanię. W przypadku zagranicznych seriali wygląda to...
uszeregujcie te trzy seriale komediowe od najlepszego do najgorszego
Teoria wielkiego podrywu
Przyjaciele
Różowe lata 70
Witam szukam tytuł filmu
Film oglądałem bardzo dawno główny bohater jest kierowcą samochodu który ściga się z
gangiem kierowców z każdym z osobna i pod koniec wyścigu ustawia auto w poprzek drogi i
rywal w niego uderza po czym auta wybuchają a po chwili jego samochód składa się sam
na nowo i tak wykańcza każdego...
Witam. Poszukuje serialu, w którym była taka niebieska kula dzieki której można się było
cofać o 7 dni . Niestety więcej nic nie pamiętam. Prosze o pomoc.
Szukam dobrego serialu wojennego/historycznego lub gangsterskiego lub jakiś inny dramatyczny .
Do 13 odcinków nie dłuższego .
Oglądałem :
1.Kompania braci
2.Filary ziemi
3.John Adams
4.Odwróceni
5.Zakazane Imperium
Witam. Kilka lat temu na TVP (nie pamiętam czy 1, czy 2) leciał serial opowiadający o kobiecie medium i mężczyźnie, który (o ile dobrze pamiętam) stracił syna. Nie pamiętam zbyt wielu szczegółów, jednak wiem, że kobieta odkryła swoje możliwości medium (albo nasiliły się one) po wypadku w pociągu, pamiętam, że coś wbiło...
więcej
Kurcze nie pamiętam jak się nazywał ale pamiętam, że leciał dosyć dawno i był w miarę
długi jak na serial. Było takie coś jak CSI też o mordercach i policjantach czy coś nie no
pamiętam naprawdę bardzo mało więc wypiszcie te, które pamiętacie co leciały na TVP2.
Nie piszcie głupich odp. proszę
Pamiętam tylko...