Szukam serialu ktory lecial pare alt temu na polsacie lub tv 4 lub rtl 7 .opowiadał o kolesiu ktory byl albo dzienniakrzem albo fotografem i trafil do redakcji pewnego szmatławca cos jak nasz fakt, gdzie mieszkaly rozne stwory kosmici czy cos.w redakcji pracowala chyba murzynka i mieli takiego grubszego szefa albo...
Nie wiem czy w dobrym dziale umieszczam to pytanie, ale chciałabym się dowiedzieć, gdzie można w tv, np na cyfrowym polsacie, lub w internecie obejrzeć relacje na żywo z wręczenia nagród z tegorocznego Cannes. Bardzo dziękuje za pomoc. Uprzedzam, że nie mam Canal+.
Szukam serialu dla młodzieży. Leciał w latach 90,chyba na TVP1. Opowiadał o rodzeństwie-
brat i siostra (chyba przyrodni), którzy prowadzili radio. Do tego radia dzwonili ludzie, którzy
mieli jakieś problemy. Rodzeństwo rozwiązywało zagadki detektywistyczne. Czy ktoś ma
jakiś pomysł?
Co wg was lepsze, oba seriale są o podobnej tematyce osadzone w podobnych realiach w obu produkcjach jest przedstawiona walka o władze i są oparte na sowich książkowych pierwowzorach. Ja po obejrzeniu Filarów Ziemi byłem naprawdę pozytywnie zaskoczony fabułą, scenografia która wg mnie wspaniale odgrywała...
Może ktoś pamięta tytuł serialu o policjancie który zostaje przedstawicielem związków zawodowych policji a potem jego przygody jako związkowca i policjanta?? Bardzo prosze o tytuł :)
Eugenika stała się podwaliną do chorego podziału na ludzi lepszych i gorszych, do
eksterminacji ludności różnych narodów podczas II wojny światowej.
Film opowiada o zapomnianych projektach "ulepszania" gatunku ludzkiego, które przed stu
laty zrobiły zawrotną karierę w USA. I o tym, jak z pozoru niewinne "postępowe"...
Szukam serialu o dziennikarzach stacji tv
Pokazywali to w połowie lat 90 na Polsacie
Pamiętam że jakas operator kamery nazywała się Bobby Katz
Jakas dzeinnikarka potrąciła smiertelnie bezdomną a potem postawiła jej pomnik na cmentarzu
Serial leciał jak mnie pamięć nie myli na tvn7, był o kolesiu który przegrywa walki
bokserskie dostając za to kase, to był serial komediowy.