http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/hs264.snc6/179268_194933647184786_10 0000044558022_740051_5204546_n.jpg
moglibyście mi powiedzieć jaki to serial i co to za aktor .? Chyba, że to jest film. Nie wiem
Robię prelekcje o serialach s.f. i pomyślałem, że warto wspomnieć kiedy i jaka stacja je
nadawała. Ponieważ nie mam dostępu do bardzo starych tygodników z programem, a w
internecie nie ma zbyt wiele informacji postanowiłem tu się zapytać.
1. Słyszałem gdzieś, że RTL 7 nadawało kiedyś oryginalną serie Star Treka...
Rozkład jazdy studia Ghibli na TVP Kultura --->
http://www.mediafire.com/?xzj203ik4y2yqq2
Animacja Studia Ghibli w lutym w TVP Kultura
7 lutego
emisja: 20:00
Nausicaa z Doliny Wiatru – reż. Hayao Miyazaki (1984) PREMIERA
Tysiąc lat po "Siedmiu Dniach Ognia", czyli wojnie zakończonej wielkim...
Nie chodzi o losta zaznaczam od razu!
Nazywał się podobnie lost/zagubieni ale nie jestem pewien.
Samolot się rozbił w amazońskiej dżungli, uczestnicy katastrofy którzy przeżyli zostali pojmani przez tubylców . Z biegiem odcinków okazało się, że są odcięci przez góry. Dwa zwalczające się plemiona żyjące na tych...
Witam,
tak wspominałem ze znajomymi animacje/bajki z lat 90 i przypomnieliśmy sobie o takiego fajnego serialu animowanego i poszukujemy jego nazwy, mianowicie był on o robotach które normalnie wyglądały jak zwierzęta ale do walk itp zmieniały się w roboty, takie coś w stylu Transformers o wyglądzie animacji Star Wars...
Słyszałam że serial Glee leci na Fox HD ale patrzyłam na cały tydzień i nie ma go. Więc gdzie leci i kiedy???
Witam,
Jestem miłośnikiem polskich produkcji typu Kryminalni, Twarzą w twarz, W11, Detektywi.
Ostatnio oglądałem także Milenium: mężczyźni, którzy nie lubią kobiet, Spider-Man. Marzę
o czymś innym, bardziej ambitnym, ale w dalszym ciągu pozostającym w tematyce
kryminalnej. Próbowałem ostatnio oglądać "Zakazane...
Oglądałam kiedyś serial o rodzinie, która przeniosła się bodajże na Hawaje, to był chyba ojciec i dwójka dzieci i dom pomagało im prowadzić takie miejscowe małżeństwo (nosili te takie "naszyjniki" z kwiatów i hawajskie koszule), kobieta miała długie czarne włosy, serial opowiadał o perypetiach tej rodziny i tego...