uwielbiałem ten serial....ja chyba z tego co pamiętam to miałem ok 11 l a może mniej jak to leciało....:)
Kiedyś były tematy zbiorcze skupiające tego typu ... poszukiwania, teraz nie potrafiłem czegoś takiego znaleźć, zatem zakładam nowy temat.
Poszukuję tytułu filmu, który był emitowany w telewizji polskiej w drugiej połowie lat siedemdziesiątych.
Była to komedia kryminalna, utrzymana w dość pogodnym klimacie....
Leciał on z jakieś 7-10 lat temu. Pamiętam taką scenę jak główna bohaterka pożyczyła swojej przyjaciółce swoje ubrania i torebkę i później jej przyjaciółka zgineła (wpadła pod pociąg) i wszyscy myśleli, że to ta główna bohaterka nie żyje. A ona się ukrywała i pamiętam jeszcze, że miała brata i tylko on wiedział, że...
więcej
Nie robie sobie nadziei, ze ktos skojarzy, bowiem moje informacje sa szcatkowe,jednak nie
szkodzi mi zapytać.
To co wiem o serialu:
-był emitowany w tvp 1 (bodajze w czwartki po zakonczeniu ktorejs serii Lost'ow)
-byl emitowany 1-4 lata temu
-gaunek zahaczajacy o sc-fi
Widziałem tylko 10 minut jednego...
Chodzi mi o tytuł serialu animowanego który kiedyś leciał na polsacie.
Był o psie i takiej rodzinie. Mieli przygody, np. wyruszyli po choinkę, albo ich syn dostał piranię, albo ojciec budował budę dla psa. Bardzo proszę o pomoc.
Serial leciał w TVP1 gdzieś pod koniec lat 90-tych. Odcinki ok. 30 min. Akcja działa się na Ziemi w przyszłości. Trwa epoka lodowcowa a ludzie mieszkają w podziemnych bazach. Bohaterem był nastolatek, który wynalazł urządzenie (zakładał je na głowę) do podróżowania w czasie! Przenosił się w różne epoki. Po jakimś...
Ostatnio wyczytałam, czy też usłyszałam w tv, że w USA/UK kręci się co rok/pół roku kilkadziesiąt nowych seriali. Często emisję kończy się na pilocie, lub tylko jednym sezonie. Tak się zastanawiam, czemu ten styl nie może przyjść i do nas? Po co nam 15 lat kręcenia jednego serialu, który po tylu latach jest bardziej...
więcej
Witam
Szukam tytułu filmu. Kiedyś był emitowany na TVP1. Opowiadał historię dziewczyny, która popadła w problemy alkoholowe na studiach, z powodu wielu imprez itp itd. W filmie tym prowadziła pamiętnik dokładnie pamiętam, że pisała go używając laptopa chyba nawet był koloru białego :). Na końcu filmu, główna bohaterka...