Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

polecam nowy blog - http://hecticbox.blogspot.com/

nie jest to kolejna kopia kolejnych serwisow a newsy oraz ciekawe, wygrzebane przez autora info.

Witam !

Szukam pewnego odcinka z serialu The Outer Limits "Po tamtej stronie", z którego pochodzi ta scena :
Pewien mężczyzna podchodzi do kasjerki w markecie, pokazuje jej gazetę i mówi napastliwym tonem, że to ona jest na tym zdjęciu sprzed 17 - tu lat i że ją wtedy uprowadzili kosmici i obok jej zdjęcia jest...

Cóś go dawno nie widziałam.

Od kilku dni w nocy TVP 1 i 2 przerywa swój program. U Was też? Juz dwa razy zdarzyło mi się, że przerwali w połowie filmy które oglądałam. Inne programy są, bez żadnych zakłóceń, nawet TVP Info, więc to raczej nie problem z anteną czy nadajnikiem.

Witam i proszę o wyjaśnienie pewnej sprawy...
Czy kiedykolwiek w tvp były reklamy podczas filmów???
Proszę o kogoś kto pamięta dalsze czasy (kilkanaście, dziesiąt lat w tył).
Wydaje mi się,że gdy miałem kilka lat tak właśnie było, być może nie było odpowiednich
przepisów.
Teraz to mały spor mi powstał w domku...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

jaki jest wg was najlepszy anulowany /skasowany serial? wg mnie carnivale, a później day break

Film ten leciał kiedyś na jedynce czy dwójce późno w nocy i pokazywał okrucieństwa wojny z punktu widzenia reporterów wojennych. Znacie tego typu filmy? Z góry dzięki za pomoc.

Poszukuję tytułu muzyki wieńczącej pierwszyz dwóch dzisiejszych odcinków CSI: Miami. To był odcinek o podejrzeniu syna Alex z tymi tabletkami. Na końcu wszyscy ją obejmowali z radości dla niej że wszystko dobrze się skończyło. szukałem ale są podane tylko utwory PIOSENEK uzytych w serialu, a to była ewidentnie MUZYKA....

więcej

serial ten lecial jakos w polowie lat 90-tych. opowiadal historie dzieciakow, ktorych samolot rozbil sie na jakiejs tropikalnej wyspie. w londynie (tego jestem prawie pewna, ze to byl wlasie londyn) przestano ich szukac uznajac za zmarlych, ale ich koledzy sie nie poddawali i nadal ich szukali. charakterystyczne bylo...

więcej