Był taki odcinek, gdzie Bill Cosby, włącza płytę Milesa, po czym idzie do kuchni po chwili wraca do żony z jabłkiem, kroi je i razem jedzą. Oczywiście Bill robi różne miny i zabawia swoja ukochaną. W tle, utwór którego szukam.
Kiedyś na polsacie (chyba druga połowa lat 90 do 2002) leciał serial sci-fi, którego akcja
toczyła się w przyszłości na ziemi i niedalekiej przestrzeni kosmicznej (tak mi się zdaje choć
inne planety mogły też występować). Głównymi bohaterami byli policjanci. Oprócz ziemian
występowały też inne rasy. Jedyną jaką...
Czy nie uważacie, że kiedyś wystarczył jeden porządny film, góra dwa, żeby zebrać na planie aktorów z różnych seriali typu, Klan, Plebania, M jak Miłość itd.?
Takie jest moje odczucie i można było nakręcić dobry film, można było.
może to taki trochę off-topic, ale czy ktoś wie czy dzisiaj albo jutro będą w naszej polskiej telewizji puszczać złote globy 2011?
CZEŚĆ :) Mam taki dosyć poważny problem. Poszukuję serialu z początku lat 90tych tak
1993-1994-1995 to był serial o amerykańskim nastolatku, który narysował sobie przyjaciela
na kartce i on po pewnym czasie wyszedł z tej kartki i stał się prawdziwy, choć ciągle był
mały. Wspierał go i był ciągle przy nim. Ten...
Szukam serialu o rycerzu i z nim była kobieta chyba miała na imię Rebeca i kmieć razem przeżywali przygody nie pamiętam streszczenia odcinków