Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam,
poszukuję tytułu kreskówki o legionistach. Z tego co pamiętam to chyba było z Warner Bros. ale głowy nie dam. Leciało w TV jakieś 10-15 lat temu.
Z góry dzięki za pomoc.

Hey , Oglądałam kiedyś taki film ale nie pamiętam jak się nazywam , treść tez słabo pamiętam , ale pamiętam że był tam taki koleś co napisał jedną piosenkę i zawsze gdy ktoś go zaczepiał to myślał że ktoś go poznał bo jest sławny np.
-Przepraszam czy.....
- Tak tak to ja :D
I on myślał że ktos go poznał z muzyki ,...

więcej

użytkownik usunięty

Witam,
Wczoraj, a właściwie dzisiaj w nocy, bodaj była to godzina pomiędzy 1, a 2, leciał film sf na TVNie, motywem przewodnim był nadchodzący koniec świata spowodowany poprzez jądro ziemii, które przestało się poruszać (a w ten sposób zaczęło zanikać pole magnetyczne chroniące planetę). Tak to mniej więcej wyglądało....

więcej

Oglądałem go kiedyś w telewizji jest to komedia.Opowiada o tym jak nastoletni książe przyjeżdza do stanów i mieszka tam w jakimś hotelu.A tam widzi to jakiś chłopiec podobny do tego księcia i wkrada się do jego hotelu i wtedy książe go spotyka i postanawiają się zamienić miejscami.A wtedy oni uczą się nawzajem jak...

wasze typy filmów które w telewizji są puszczane "na okrągło" ?:D
(no bo sami powiedzcie czy tak nie jest :D)

moje typy: Zabójcza Broń i Gliniarz z Beverly Hills :)

może ktoś pamięta,była to produkcja najprawdopodobniej angielska z lat chyba 90-tych. Serial kręcono o losach dzieci, najpierw w wieku 6-7 lat, opowiadały jak wyobrażają sobie siebie w dorosłym wieku, co będą robić itp. Potem co kilka lat widzieliśmy je aż do dorosłości. Jakże inne były ich losy od tych wymarzonych....

więcej

cześć kojarzy ktoś piosenki jakie śpiewają w tym serialu ??

warto to ogladac? bo szczerze mowiac jedynka mnie troche znudzila

http://wiadomosci.onet.pl/1947648,327,item.html
czy jest na prawdę aż tak źle, czy tylko "Wyborcza" podkręca atmosferę?

"Wszyscy apelują o to, żeby się do nich dołączyć i razem wywrzeć presję na polityków i ludzi odpowiedzialnych za polskie media publiczne, aby oczyścili TVP z antysemityzmu, ksenofobii i rasizmu."...

więcej

Hej
Czy ktoś z Was pamięta niemiecki serial "pokój do wynajęcia'?
Był emitowany w latach osiemdziesiątych.
Dajcie znać