Szukam tytułu i wykonawcy piosenki z 3 sezonu, kiedy Joey i Pacey tańczą na balu, rozmawiają o bransoletce matki Joey i Pacey mówi "Pamiętam wszystko". Plizz pomóżcie, to taka fajna piosenka jest!;)
To ta w której Mikołaj wychodzi z kominka,jest tam o nowych taryfach,oraz 2000 minut do przyjaciół i telefon Sony Ericsson k770i...
Mówią o wiosennych prezentach...a na początku,od razu płynie przepiekna,nastrojowa piosenka,śpiewa chyba kobieta,coś w stylu lat 60-tych.
Jeśli ktoś wie co to za utwór,proszę o jakiś...
Leciał kiedyś sobie na dwójce bodajże jakieś 10-15 lat temu serial o zabawkach [jakoś w okolicach 3 po południu]. Twórcy tych zabawek walczyli chyba z przestępczością. W jedenej z głównych ról grał karzeł jesli dobrze pamiętam.
nie pamiętam tego dokładnie, ale zależałoby mi na tytule, za każdą pomoc wielkie dzięki
Jeżeli ktoś z Kraka zainteresowany jest wzięciem udziału w nagraniu programu telewizyjnego, gorąco zapraszam na moją skrzynkę.
Był ktoś w muzeum Klossa i Brunera w Katowicach? Watro tam taszczyć swój tyłek? Widziałem coś tam w tv i niezbyt to zachęcająco wyglądała. Taka lipa dla wyciśnięcia trochę kasy. Mają wypchanego Szarika?
witam poszukuje serialu ktory lecial jakies 3-4 lata temu na polsacie pamietam jedynie ze jenym z glownych watkow bylo morderstwo akcja rozgrywala sie na przedmiesciu w bogatej dzielnicy co do tytulu mozliwe ze to byla jakas nazwa wlasna prosilbym o pomoc :)
Cześć. Szukam komedii typu "Talladega Nights", "Legenda Telewizji", czy "Idź twardo. Historia Deweya Cox'a". Jeśli znacie jakieś komedie szczycące sie takim poczuciem humoru i ilością gagów to piszcie.