Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Kiedy będzie polska premiera drugiej serii serialu "STATYŚCI" na DVD?
Z góry dziękuję za pomoc

sorka zalozylem to chyab w dwoch forach 1 nie tam gdzie chcialem :)

Wiec tak. Jestem teraz zjarany :) i mzoe to byc bardzo subiektywna opinia. Moim zdaniem spieprzyli Dextera, czemu? Poniewaz jak slucham tego narratora, ktory wyjawia mysli Dexa-wydaje mis ie w tedy, ze tworcy maja widza za idiote.Jak dla mnie, 1...

Zawsze korzystalem z tej opcji, a od wczoraj widze "brak repertuaru":((

zapowiada się ciekawa noc filmowa. O 23:00 film "Nigdzie w Afryce" a potem o 01:25 Pan Klein z Alainem Delonem. Wszystko na TVP1.

Kilak lat temu na Polsacie, co tydzień w godzinach wieczornych (zawsze po "Dirty Dancing"), leciał pewien serial. Nie pamiętam dokładnie jak się nazywał - jedyne co mi przychodzi do głowy, to "Zabójcze gry", ale pewności nie mam. Zostało wyemitowanych kilkanaście odcinków, około 13.

Film opowiadał o człowieku, który...

więcej

przecież ten plan telewizyjny jest zupełnie..zły!!!!!!!!!!!cały dzień czekam na film Ja, Irena i Ja, miał lecieć dziś o 21 na Polsacie a tu sie okazuje, że nie leci..i wogóle nie miał lecieć. Cały plan jest zrąbany, wystarczy porównać z WP.

O dziewczynie która przeprowadziła się do swojego wujostwa na ranczo chyba. Luiła fotografować była buntowniczką i zaczęła opiekowac się koniami. Był emitowany na tvp2 ok 14 może 15.

Witam,
poszukuję tytułu kreskówki o legionistach. Z tego co pamiętam to chyba było z Warner Bros. ale głowy nie dam. Leciało w TV jakieś 10-15 lat temu.
Z góry dzięki za pomoc.

Hey , Oglądałam kiedyś taki film ale nie pamiętam jak się nazywam , treść tez słabo pamiętam , ale pamiętam że był tam taki koleś co napisał jedną piosenkę i zawsze gdy ktoś go zaczepiał to myślał że ktoś go poznał bo jest sławny np.
-Przepraszam czy.....
- Tak tak to ja :D
I on myślał że ktos go poznał z muzyki ,...

więcej