moglibyście polecić jakiś dobry film w którym ścierają się ze sobą 2 genialne mózgi albo jeden... hodzi mi o coś takiego jak np Michael Scolfield ze skazanego;) żeby była tam (w filmie) burza mózgów, genialne pomysły, inteligentne zagrania bohaterów itp itd proszę podajcie jakieś warte obejrzenia bo Prison Break mi nie...
więcejSzukam jakiegoś dobrego serialu podobego do "Six Feet Under", "Weeds" a nawet "Carnivale". Coś w stylu wyżej wymienionych i nie musi być jakiś super znany. I nie wymieniać mi tu zadnych "Zagubionych", "Heros'ów" itp. Z góry dzieki :).
Szukam tytułu filmu, z którego pamiętam jedynie, że bohaterzy mieli dziwne
zdolności(tylko im się tak wydawało) np. rzucanie widelcami do celu (nie
pamiętam czy akurat taka była, ale takiego typu zdolności posiadali).
Witam mam pytanie czy jest stronka na, której widniałby kalendarz z wyznaczonymi premierami odcinków amerykańskich seriali w jednym miejscu?
Szukałem w google ale coś nie mogę znaleźć podobnej.
Witam, potrzebuję informacji od osoby, która przeczytałą książkę i widziała film dżuma. Chciałbym wiedzieć jak bardzo różni się adaptacja od swojego pierwowzoru i mniej więcej czym się różni czyli co zostało dodane lub ucięte w filmie względem książki. Czy fabuła mocno odchodzi od swojego książkowego odpowiednika?...
Szukam nazwy serialu, był chyba produkcji francuskiej, opowiadał historię rodu browarników, założyciel był mnichem, ale ukiekł z zakonu i wykradł recepturę braciom i rozkręcił swój interes?
Czy ktoś wie, jaki był numer odcinka "Zbuntowanego Anioła" w którym Ivo chciał spędzić noc z Milagros a ona wystawiła nocą wielkie łóżko w centrum miasta i wszyscy ludzie się temu przyglądali... Jeśli ktoś wie, bardzo dziękuję za pomoc.
Witam,poszukuję polskiego filmu sensacyjnego z lat 50-60 opowiadającego o morderstwie taksówkarza z dworcowego postoju.Prawdopodobnie jednego z taksówkarzy grał Wiesław Gołas.Czy ktoś może mi pomóc w ustaleniu tytułu tego filmy ? Z góry dziękuje za wskazówkę
hej, poszukuje serialu, w którym cała seria będzie skupiona na jednym wątku,najlepiej zagadce,w stylu dextera. liczylam,ze the mentalist nim bedzie,ale to okazalo sie nie do konca to. szukam i szukam i nie moge znalezc nic takiego, no oprocz harper's island ale jakos gorzej wychodzi niz go zapowiadali to raz,a dwa,ze...
więcejWitam chyba z 7 lat temu widziałem w tvp film komediowy opowiadający o 3 oszustach (jeden szef i dwóch pomocników). W drodze na wyspę tropikalną gdzie ten kolo ukrył kase z oszustwa umiera a dwóch pozostałych cały czas udaje że on żyje żeby nie mieć problemów. Poza tym ten nieboszczyk za życia został obarczony jakąś...
więcej