Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Przecież to jest tak beznadziejne że brak mi słow. Nie mam pojęcia gdzie TVN znalazł tak złych aktorów. Przecież oni nie umieją grać. A najlepsze jest to jak głowy mają poopuszczane do dołu jakby się nad czymś zastanawiali. Wtedy najlepiej widać że oni czyają. OMG

Szczerze mówiąc przeraża mnie gra aktorów z tych seriali...jak słucham jakiś ludzi,którzy mówią swój tekst jakby czytali to aż mnie normalnie coś strzela...czasem można się pośmiać to fakt ale na dłuższą metę to strasznie denerwujące...nie wiem skąd wytrzasneli tych aktorów...
Co sądzice na ten temat?
:P

Kiedy będzie polska premiera drugiej serii serialu "STATYŚCI" na DVD?
Z góry dziękuję za pomoc

sorka zalozylem to chyab w dwoch forach 1 nie tam gdzie chcialem :)

Wiec tak. Jestem teraz zjarany :) i mzoe to byc bardzo subiektywna opinia. Moim zdaniem spieprzyli Dextera, czemu? Poniewaz jak slucham tego narratora, ktory wyjawia mysli Dexa-wydaje mis ie w tedy, ze tworcy maja widza za idiote.Jak dla mnie, 1...

Zawsze korzystalem z tej opcji, a od wczoraj widze "brak repertuaru":((

zapowiada się ciekawa noc filmowa. O 23:00 film "Nigdzie w Afryce" a potem o 01:25 Pan Klein z Alainem Delonem. Wszystko na TVP1.

Kilak lat temu na Polsacie, co tydzień w godzinach wieczornych (zawsze po "Dirty Dancing"), leciał pewien serial. Nie pamiętam dokładnie jak się nazywał - jedyne co mi przychodzi do głowy, to "Zabójcze gry", ale pewności nie mam. Zostało wyemitowanych kilkanaście odcinków, około 13.

Film opowiadał o człowieku, który...

więcej

przecież ten plan telewizyjny jest zupełnie..zły!!!!!!!!!!!cały dzień czekam na film Ja, Irena i Ja, miał lecieć dziś o 21 na Polsacie a tu sie okazuje, że nie leci..i wogóle nie miał lecieć. Cały plan jest zrąbany, wystarczy porównać z WP.

O dziewczynie która przeprowadziła się do swojego wujostwa na ranczo chyba. Luiła fotografować była buntowniczką i zaczęła opiekowac się koniami. Był emitowany na tvp2 ok 14 może 15.