Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam nazwy serialu, był chyba produkcji francuskiej, opowiadał historię rodu browarników, założyciel był mnichem, ale ukiekł z zakonu i wykradł recepturę braciom i rozkręcił swój interes?

Czy ktoś wie, jaki był numer odcinka "Zbuntowanego Anioła" w którym Ivo chciał spędzić noc z Milagros a ona wystawiła nocą wielkie łóżko w centrum miasta i wszyscy ludzie się temu przyglądali... Jeśli ktoś wie, bardzo dziękuję za pomoc.

Witam,poszukuję polskiego filmu sensacyjnego z lat 50-60 opowiadającego o morderstwie taksówkarza z dworcowego postoju.Prawdopodobnie jednego z taksówkarzy grał Wiesław Gołas.Czy ktoś może mi pomóc w ustaleniu tytułu tego filmy ? Z góry dziękuje za wskazówkę

hej, poszukuje serialu, w którym cała seria będzie skupiona na jednym wątku,najlepiej zagadce,w stylu dextera. liczylam,ze the mentalist nim bedzie,ale to okazalo sie nie do konca to. szukam i szukam i nie moge znalezc nic takiego, no oprocz harper's island ale jakos gorzej wychodzi niz go zapowiadali to raz,a dwa,ze...

więcej

Witam chyba z 7 lat temu widziałem w tvp film komediowy opowiadający o 3 oszustach (jeden szef i dwóch pomocników). W drodze na wyspę tropikalną gdzie ten kolo ukrył kase z oszustwa umiera a dwóch pozostałych cały czas udaje że on żyje żeby nie mieć problemów. Poza tym ten nieboszczyk za życia został obarczony jakąś...

więcej

22:15
Weekendowe Kino Dwójki - American Pie: Wesele

Sam nie mogłem uwierzyć gdy to zobaczyłem.Więc jednak tvp 2 drogą polsatu leci na kase której im tak brakuje.
Ciężar misji tvp jednocześnie przechodzi na stacje tvp kultura.
Zwątpiłem ostatecznie .

"- A jakie by pani chciała życie? Tam jest życie: ludzie siedzą sobie w słońcu, wygrzewają się, jest im dobrze... Koty spacerują, też jest im dobrze, czego więcej trzeba?" (Odpowiedź pani zajmującej się projektami...)

Czyli: Telewizja Objazdowa.

Nie ma dla mnie drugiego tak interesującego programu jak Telewizja...

więcej

poszukuje tytulu serialu angielskiego. komediowy dzieje się w szpitalu . emitowany byl na tvp 3, poczatek lat 90-tych . glowna role gra , moge sie mysli siostra cichodajska i warren ale nie jestem pewien. to byly czasy kiedy lecial serial ,,dno-bottom of live'' ale jaki jest tytul tego serialu. pozdrawiam

Jak się nie mylę pierwszy raz obejrzałem ten serial 91 lub 92 roku,ze skutkiem takim że po każdej pierwszej albo drugiej serii nastąpił koniec emisji czy to w TVP ,chyba TV4 no i Polsat i zawsze kończył się na sezonie 1993roku ,raz nawet zacząłem śledzić na tel słoweńskiej gdzie leciały z napisami ale niestety stacje...

więcej

witam!
szukam tytułu brytyjsiego serialu komediowego emitowanego na tvp 2 pod koniec lat 90-tych lub tuż po roku 2000. serial był chyba z lat 70-tych, bohaterami było młode małżeństwo i chyba matka kobiety. od dawna bezskutecznie próbuję sobie przypomniec o jaki serial chodzi.