Łukasz Stelmach

8,2
72 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Łukasz Stelmach

Kiedyś śledziłem jego kanał (jeszcze jak był Ichabodem) i w miarę często go oglądałem. Wydawał mi się być wówczas typowo sympatycznym nerdem z pasją i dobrą gadaniną oraz potrafił wytykać pewne wady i zalety z sensem. Przyjemnie mi się oglądało jego materiały poświęcone filmom Tima Burtona czy campowym produkcjom znalezionych przypadkowo w piwnicy. Co roku też byłem ciekaw jego oscarowych faworytów.

Niestety z wiekiem uderzyła mu mocno sodówa do głowy, ego zaczęło mu rosnąć z roku na rok i zaczął się kreować na jakieś zawsze nieomylne guru. Od pewnego czasu nawet często dopuszcza się usuwania komentarzy, bądź banowania osób, które po prostu mają inny tok myślenia niż on. Najgorsze jest w tym wszystkim to, że to wszystko idzie w parze z jego coraz większym zaangażowaniem politycznym i stał się takim typowym SJW-em - produktem obecnych obecnych zakłamanych czasów. Niby już wcześniej przejawiał swoją butę czy lewicowe poglądy, ale to miało wówczas jakąś granicę. Ta świeża facebookowa afera odnośnie "palenia kościołów" i "topieniu katolików" to już szczyt wszystkiego.

Podsumowując - w obecnym świecie Stelmacha nikt nie ma racji, tylko sam Stelmach. Jak dla mnie poziom megalomanii i lewicowego fanatyzmu godny obecnej "czarnej owcy" film.org.pl (dawnego KMF) Odysa Korczyńskiego.

kryst007

Każdy kto się zetknie z lewactwem taki się staje. Wystarczy spojrzeć na przykład Dema albo Gonciarza, identyczny przypadek

kryst007

Najśmieszniejsze jest to, że Stelmach nazywa przeciwników jego poglądów lewakami nie zauważając, że sam stał się przedstawicielem lewactwa.

kryst007

Stelmaszkowi po prostu jak każdemu z lewaków w pewnym momencie odyebalo. Kościoły kościołami ale jechanie w co drugim poście na białych,heteroseksualnych mężczyzn(lol) to już choroba psychiczna

Danio31b

Pełna zgoda. Ogólnie facet to skrajny chory psychicznie lewak, taka grubsza wersja ale nie bardziej złośliwsza Jasia Kapeli. Bo oni obydwoje mają zlasowane mózgi ideologią. To są zwykli faszyści. To co oni reprezentują oraz głoszą to dokładna indoktrynacja oraz pranie mózgu, utworzone przez Unię Europejską, która narzuca swoje "równościowe" standardy pod każdym względem. I potem taki Jaś Kapela, walnięty na mózg albo drugi Stelmach, który pewnie czuję się światowcem i Europejczykiem(bo mu to wmówił, program faszystów z Brukseli) będzie pluł na katolików, kościoły, białych hetero, bo mu tak wpojono do tego tępego, zakutego, lewackiego łba w którym zostały już tylko trociny.