Aaron Eckhart

Aaron Edward Eckhart

7,7
21 813 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Aaron Eckhart
paniczBartosz

Zgadzam się - sprawdzi się w roli Harveya Denta, ale... myślę, że pokaże niezły kawał sk...syna w roli Two-Face. Mam nadzieję, że da z siebie wszystko, bo to ciekawa postać i warto by było ją rozwinąć.

Filo_20

TwoFace moze być jego pierwsza znacząca rola. Niezły był też w Dalii.

fidelio

A nie wiecie przypadkiem czy w tym nowym Batmanie Dent będzie przez cały film normalny, czy to w tej części podczas rozprawy go oszpecą, bardzo drażni mnie ta kwestia i proszę o odpowiedz

Black_Smog

Przez cały film "the dark knight" będzie normalnym H.Dentem, pod koniec filmu nastąpi przemiana, my zapewne w jednej w ostatnich scen filmu zobaczymy przez chwilę Two-Face'a w pełni krasie

FvJ

nastapi przemiana ale jakby "optyczna" bo zostanie oszpecony a co do psychicznej to kazdy wie ze Harvey ma problemy ze swoim "zlym" JA i w filmie napewno bedzie poruszona ta kwestia.Mam nadzieje ze Nolan pozwoli nam dosc doglebnie wniknac w psychike Denta.

Peterson_B

czyli co będzie następna część Batmana która być może rozwinie bardziej Two-face i może wprowadzi nowego przestępce??
Ja ost. ogl. w tv 1 cz. Batmana i nie był taki zły ale od The dark knighta oczekuje więcej.
mam nadzieje,że złe charaktery doruwnają pierwowzorom i pokażą klase.
Co do Jockera to i tak słysząc wiele opinii i czytając forum ludzie są pewni,że przebije nawet samego Nicolsona.
Jak dla mnie zobaczymy,na pewno wniesie coś nowego do tej postaci i jak przystało na dobrego aktora jakim był Heath nie spaprze tego

Peterson_B

nieeee.... było co prawda pokazane jak miły grzeczny pan zmienia się w złego pana ze (spojler) zjaraną twarzyczka i psychiką takoż, ale b. krótko o tym jest, na sam koniec jedna krzywa akcja i śmierć. także sądząc po postach możecie być trochę zawiedzeni, bo na prawdę o jego drugiej naturze jest w filmie bardzo niewiele.

paniczBartosz

coś czuję, że będzie znakomity w tej roli

użytkownik usunięty
ddamian19

Z perspektywy czasu można powiedzieć, że był znakomity ;)

paniczBartosz

Fantastyczna rola! Moim zdaniem zagrał swoją postać na równi z Ledgerem, no i oczywiście, zdecydowanie lepiej od Bale'a, który w "Batmanie" przypomina raczej wielki, gadający kawał drewna niż pełnokrwistego aktora.

Kaileena_Farah

Od Ledgera w tym filmie nikt nie zagrał lepiej, aczkolwiek Aaron także był świetny i o niebo lepszy niż chociażby wspomniany wyżej Bale.

HEATH_2

wg mnie to two face jeszcze nie umarł, tak wywnioskowalem z komentarza koncowego gordona :)

verymadmanonthisweb

pewnie następna częśc batmana będzie właśnie poświęcona temu czarnemu charakterowi,ewentualnie na koniec wprowadzą nowy,ale niesądze żeby Christopher Nolan miał w planach 4 cz.Gdzieś czytałam,że Batman ma być trylogią

Paz_Vega

Faktycznie dobrze go dobrali do tej roli i na pewno był lepszy niż trochę nudny Bale.

użytkownik usunięty
paciek

Świetnie zagrał Two Face, znacznie lepiej poradził sobie w tej kreacji niż Tommy Lee Jones, a tak poza tym to jest jak dotąd jego najlepsza kreacja w życiu.

[Spojler]

niestety, ale Harvey Dent jest Two Face'em przez ostatnie 20 min. potem ginie, ogólnie wydaje mi się że troche zmarnowali tą postać (jako villiana, bo jako prokurator okręgowy spisał się dobrze i zrobił swoje)... ;(
ale film jest i tak rewelacyjny, nawet jeśli ktoś nie lubi Batmana powinien obejrzec dla Heatha ;]

P.S a wracając do Two Face'a to troche inaczej to było z jego oszpeceniem niz w "Batman Forever", ale nie bede zdradzał ;p

paniczBartosz

Spoiler

Tak się składa, że nie wiadomo do końca czy TF umarł. Gordon powiedział, że nie mogą narazić się na stratę symbolu. Według mnie powiedzieli, iż Dent w jakiś sposób umarł, a pogrzeb odbył się bez ciała.

To tylko moje zdanie:)

Bala

Spoiler

W filmie, nie było nic powiedziane, czy dent żyje czy nie żyje, ale w dostępnym w necie scenariuszu TDK jest jednoznacznie napisane, że Dent po upadku ma "Broken neck" czyli złamany kark, więc odp jest tutaj jednoznaczna