Abhishek Bachchan

Abhishek Amitabh Srivastav

8,2
1 747 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Abhishek Bachchan

Abhi to mój naulubieńszy aktor:) Jest niesamowicie charyzmatyczny, przystojny i bardzo dobrze gra. I poczucie humoru też ma;) Uwielbiam go:)

Katka1989

zgadzam sie w 100%. uwielbiam jego uśmiech i poczucie humoru. ;D ma talent aktorski i oby go nie zmarnował .

monciaaa

Talent to pewnie ma po tacie i mamie..;) Lubię go z każdym filmem coraz bardziej... jest jednym z moich ulubionych aktorów :)

one_blood

Zgadzam się z Wami. Abhishek jest the best !!! :) :) :)
Pozdrawiam

Katka1989

Oczywiscie ze jest super:D I przystojniak:D:D:D

LotteLita

To jest 2 najlepszy aktor bollywoodzkiego kina po SRK :D świetnie gra swoje role, zabawny, przystojny i w ogóle świetny, Jhoom Barabar Jhoom wymiata <33 tak jak i Bunty i Babli xD chociaż w Nigdy nie mów żegnaj też dobrze zagrał ;>

lilly405

Mnie oczarował w Podróży kobiety...
Mała rólka ale pięknie zagrana... słodki jest ;)

Katka1989

Mój ideał mężczyzny:) A do tego ulubiony aktor. Dodaje tajemniczości i humoru wszystkim filmom, w których zagrał.

Katka1989

miało być "dodaje tajemniczości i humoru wszystkim filmom, w których zagra" ;)

użytkownik usunięty
lola_fabrikant

Ogólnie moim ideałem mężczyzny nie jest, ale muszę przyznać, że z tym zarostem jest mu o wiele lepiej niż wcześniej kiedy był gładko ogolony:)
Lubię go w rolach komediowych , ale także w rolach ostrych facetów się sprawdza:)
Apropo stwierdzenia powyżej to np.w Yuvie, wcale humoru nie dodawał;)Chyba, że śmieszne jest to, że bił żonę...

Katka1989

Zdecydowania wersja z zarostem jest dużo lepsza :) Osobiście bardzo go polubiłam po roli Rishiego w KANK. Jako aktor komediowy jest rewelacyjny i z każdym filmem jest coraz lepszy.

użytkownik usunięty
ranix

Dokładnie... podobnie jak jego ojciec. Zresztą właśnie KANK budowały w duzej mierze, sceny komediowe SRK, Abhiego oraz tatusia- Sexi Sam rocks:P

Katka1989

kocham, uwielbiam i wszystko razem wziete
kocham te miny- robi jest swietne, usmiech, oczy, sama nie wiem juz czy z zarostem czy bez wyglada lepiej, ale w kazdym badz razie jest cudowny

Katka1989

boski aktor uwielbiam go i do tego przystojny i wysoki nawet kolezanka z klasy sie podoba chodz nie lubią bollywood

Darka114

Zgadzam się. Przystojny :) I ma w sobie ,,coś'', bardzo mi się podoba. Szczęściem by było spotkać takie mężczyznę :D

ladyJoisan

zgadzam się zupełnie, jest nieziemsko przystony i obłędnie sexowny. pokochałam go po bunty i babli, ale w kazdej roli mi się podobał, w Yuva nawet bardzo, był bardzo męski, bicia wiadomo nie pochwalam, ale był na dobrej drodze do zmiany, itakiego go lubiłam- dzikiego. kocham go!
@ladyJoisan
takich to u nas niestety nie ma, i się zastanawiam gdzieci faceci się pochowali. Najpierw Alex skarsgard teraz Abhishek, niedługo w Rosji jakieś ciach wyskoczy. Ale żeby u nas w Polsce to niestety nie. Obłęd. :P

galadriela

Chodziło mi o to że Alex ze Szwecji,Abhi z Indii a kolejny pewnie będzie równie nieosiągalny co dwaj pierwsi. Gdzie tu sprawiedliwość, sie pytam. Gdzie?

galadriela

Jest brzydki jak..kupa.

Katka1989

Jest fenomenalny! Uwielbiam go, ma talent