Adèle Exarchopoulos

8,0
3 345 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Adèle Exarchopoulos

nie da się patrzeć na jej rybi pyszczek i głupawy wyraz twarzy. Wiem, że zaraz posypią się na mnie
gromy od wielbicieli talentu i "urody" tej panny, ale dla mnie ona ma seksapil świnki morskiej.

_j_w_

A kto Ci każe patrzeć? Mi się podoba a te usta są bardzo seksowne

_j_w_

Też uważam podobnie, wg mnie ta Pani jest kompletnie aseksualna. Największe zmiany jakie w niej zauważyłam to gdy miała rozpuszczone/spięte włosy. To zupełnie zmieniało "wymiar" jej twarzy. Poza tym długo, długo nic. Sceny seksu jakoś przebrnęła, ale czy to czyni z niej ponadprzeciętną aktorkę to nie wiem.

ewlajn

Też uważam, że jej największym osiągnięciem aktorskim są zmiany fryzury lub wypełnianie króliczej wargi pokarmem. Oczywiście pomijam jej dokonania poza planem filmowy, Z pewnością zostały docenione.

_j_w_

No wiesz, różni ludzie mają różną wrażliwość. A na piękno i delikatność szczególnie. Są też tacy, którym się coś wydaje. I wiele wskazuje, że należysz do tego grona.

zz40

są też tacy których podniecają dzieci. I wiele wskazuje, że należysz do tego grona.

Veel__

Jesteś zwykłym trollem, czy po prostu skretyniałym chamem?

zz40

uderz w stół... idz pod podstawowke szukać tego co ci się wydaje prostaku

Veel__

aktorka jest dawno pełnoletnia więc komentarz zupełnie nietrafiony (delikatnie mówiąc) xD

Nocturnal_Lamb

zazdrosna less?:)

Veel__

wow, ktoś chyba ma niezłe kompleksy że wszystkich o różne rzeczy podejrzewa xD
zwykłe zwrócenie faktu na bezsensowne przytyki, ale widzę tylko to Ci w głowie więc nie będę więcej karmić trolla.

Nocturnal_Lamb

więc po co się odzywasz? :)

_j_w_

Nie obrażaj świnek morskich...

_j_w_

Absolutnie się z Tobą zgadzam, film ogólnie był bardzo dobry, ale czasami miałam ochotę go wyłączyć tylko przez te wiecznie niedomknięte usta... Jak tak można?

_j_w_

Powiedzenie, że ktoś jest 'piękny' jest pojęciem względnym, każdy ma swój gust i pojęcie piękna. Nieszczególnie wpadła mi w oko, jednakże nie nazwałabym jej brzydką. I nie czepiaj się świnek morskich, one są urocze. xd

wonderful348

przepraszam wszystkie świnki morskie ;)

wonderful348

I smaczne.

_j_w_

pokaz swoje zdjecie trolico :) posmiejemy sie :P

_j_w_

Zgadzam się. Z tą świnką trafiłaś w sedno. Irytująca baba i tyle. Nie dość, że otwarte usta to jeszcze wiecznie głupawe spojrzenie typu - ale o co chodzi, gdzie ja jestem... Ona razem z Kristem Stewart powinny zagrać w jednym filmie...

Aredhel125

Ja natomiast nie moglam zniesc scen, w ktorych dziewczyna jadła. Niestety nawet wtedy jej usta sie nie zamykały. :(

SuperJanka

Paskudne to fuu :(

SuperJanka

Miałem to samo odczucie. Nie znoszę i unikam ludzi mówiących z pełną, niedomykającą się gębą.

użytkownik usunięty
_j_w_

Jesteś kobietą czy mężczyzną ? Co do warg to nie wiem, ale usta może trochę :D

_j_w_

Marilyn Monroe nigdy nie sfotografowano z zamkniętymi ustami.