Ada Rusowicz

Adrianna Rusowicz

7,6
51 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ada Rusowicz

skoro zrobili serial o Annie German to mogliby też zrobić o Adzie Rusowicz, przecież też zmarła za wcześnie jak Anna German, a po za tym chciałabym żeby pokazali w tym serialu życie Ady Rusowicz. Od czasu tego serialu zaczęłam uwielbiam seriale/filmy biograficzne a mało takich filmów jest. Mam nadzieję że na pewno zrobią wierzę w to.

kinomanka_13

szczerze mówiąc to masz rację. również chętnie taki serial bym obejrzała.

karolyn17

tak woogle od obejrzenia serialu Anny German, chciałabym żeby zrobili film/serial o piosenkarzach/piosenkarkach chciałabym żeby po za serialem o Rusowicz zrobili serial o : Grechucie, Villas, Krajewskim, Wodeckim, Krawczyku, Jarockiej, Jantar,Zausze, Santor, Niemenie. Jak przyjdzie mi jeszcze ktoś do głowy to napiszę.

kinomanka_13

łoo sporo tego by było :) ale faktycznie są to wokaliści conajmniej wielcy i należałoby o nich w taki sposób wspomnieć. nawet taki jeden film o wszystkich kolejno

karolyn17

gdyby Demarczyk, albo Sipińska śpiewały by do dziś to chciałabym żeby o tych 2 artystkach zrobili film/serial bo to też wielkie artystki. Nieraz też chce żeby zrobili film/serial o Połomskim , ale się waham dlatego że Połomski nie ma ani żony, ani dzieci , i co mają pokazać jego życie zawodowe ?

kinomanka_13

jeżeli ja miałabym zrobić taki film/filmy to tylko połowę wyzej wymienionych gwiazd bym w nich umieściła :)

karolyn17

czyli kogo ? Bo ja najbardziej chciałabym o : Krajewskim, Jarockiej, Wodeckim bo z tymi artystami mam wiele wspomnień, najwięcej mam wspomnień z Wodeckim bo 4 członków rodziny go widziało, a ja też go widziałam 1 maja 2009 czyli 5 osób widziało Wodeckiego. Dużo bym ci wspomnień z nim opowiedziałabym ale nie chce zanudzać.

kinomanka_13

akurat ja chętnie obejrzałabym jakiś film o Rusowicz, Jantar, Jarockiej, Santor i Riedelu :)

karolyn17

o Riedelu jest ,, Skazany na Bluesa " Tomasz Kot zagrał Ryśka Riedela.Ale czytałam że o Jantar nie zrobią bo Kukulska się nie zgodziła, nie zgodziła się bo ma jakieś prawa autorskie do rzeczy związanych z Anną Jantar, że od tego momentu nie lubię Kukulskiej. Mam nadzieję że rodzina Krajewskiego, Jarockiej, Santor, i Wodeckiego będą rozsądniejsi i będą chcieli zrobić film/ serial o tych artystach co wymieniłam. A co do Wodeckiego to o nim być może zrobią film/serial ponieważ jego córka Katarzyna jest producentką filmową i skończyła plastykę więc kto wie może zrobią o nim film ? (tą wiedzę o nim wiem z prasy, internetu , telewizji a bardziej z książki ,, Pszczoła , Bach i Skrzypce " . A jego druga starsza córka Joanna jest charakteryzatorką, a jego syn Paweł jest rehabilitantem. Wszystko ci o Wodeckim mogę wyśpiewać ale prędzej jego wiedzą o nim cię zanudzę.

kinomanka_13

to, że się występuje na scenie czy ekranie, to jeszcze nie powód żeby pokazywać tam swoje prywatne życie