Fajny koleś. Bardzo go lubię. Podobały mi się jego role w Klik i robisz co chcesz a także Wykiwac klawisza. Nie uważam żeby był "podróbą" takich aktorów komediowych jak Jim Carrey. Myślę, że ma swój styl.
Mistrzu nie zgodze sie z Toba bo to jest fantastyczny aktor pamietasz filmy typy billy madison oraz waterboy tam mial grac za zadanie debila sprostał zadaniu pozniej dalsze jego losy Anger Management to kunszt Longest Yard z Burtem Reynoldsem ale ludzie o tym nie maja pojecia BedTime Stories jest czyms kinem familijnym ktore polecam glownie mlodszej widowni a reign over me pokazal ze potrawi tez grac role dramatyczne a ze jest producentem i specjalizuje sie w filmach komediowych to dobrze akurat bo gra z klasa nie jest to najwyzszej klasy aktor ale bardzo ale to bardzo go lubie ma w sobie to cos ta iskierke a jesli ktos jest taki madry to niech zagra za niego chociazby w waterboyu chociaz dzieci neo nie mialby w tym nic trundego bo sa i tak glupie a ludzie ktorzy mowia ze nie ma talentu niech popatrza jaki producent co zrobil a dopiero pozniej sie wywpowiadajcie jest gosc niesmaowity i tyle przepraszam za interpunkcje i ort ale jest dyslektykiem pozdrawiam fanow Adama mam nadzieje ze zdarzy mu sie rola dramatyczna tak jak Carreyowi TRUMAN SHOW ale uwazam ze Adam ma lepsze aspiracje zeby byc kims buzka