W sierpniu widzialem Sandlera w Nowym Jorku jak krecil ten film. Scene krecono na 5 aleji i ludzie mogli swobodnie przechodzic, wiec licze ze zalapie sie w filmie:), chociaz krecono to samo ujecie kilka razy. Na poczatku go nie poznalem, bo mial zalozona peruke i sztuczna brode, film ma wyjsc latem przyszlego roku, wiec nie moge sie juz doczekac.
Pozdrawiam.
To nic w porównaniu ze mną.Siedziałam sobie w barze we Francji dokładniej w Plan De La Tour i wszedł JOHNNY DEPP.Z początku go nie poznałam zbyt zajęta swoim małym drinkiem...no ale on podszedł do moejgo stolika...no a ja dalej w tego drinka...no i rzuciła się na niego rzesza fanów...TUŻ KOŁO MOJEJ łAWKI!!!.Boże...szybko do niego podeszłam i w panice poprosiłam o kawałek kartki (Johnny'ego,ale to mniejszy szczegół).
On patrząc na mnie ze śmiechem zaproponował ABYM NIANczYŁA JEGO DZIECI.
No tej pory ich niancze..przepraszam...Jack (jego syn) mnie woła...chyba w sprawach fizjologicznym...;/
Albo samo spotkanie z Thomem Yorke'em w OXFORDZIE...do tej pory mam z Thomem kontakt...czasami mnie zaprasza na koncerty...czasami? ZAWSZE,mam darmowe biletyi wogole...:)