Wspaniała rola w "Popiełuszce", kto wie, czy nie życiowa. Widać, że aktor bardzo się postarał, zagrał bardzo autentycznie. Miejmy nadzieję, że dzięki tej roli będzie bardziej doceniany. Interesujące jest także podobieństwo do księdza Jerzego. Jak widac, nic nie dzieje się przypadkiem. Aktor idealny do roli. Brawo!
Zgadzam się! Wspaniała gra i rzeczywiście uderzające podobieństwo. Aż się nie mogłam nadziwić. :) Wielkie gratulacje dla Wronowicza!
Oczywiscie zgadzam się że rola Adama Woronowicza w "Popiełuszce" była znakomita .!
Mam nadzieję że ten aktor zacznie dostawać coraz więcej ciekawych proprzycji filmowych..bo świetnie gra i strasznie podoba mi się jego głos .!! ;DD
Pozdrawiam;))
Przypomina mi się Paweł Wilczak jak patrzę na niego :) Ale ogólnie bardzo podobał mi się film Popiełuszko i już tylko czekam aż na DVD wyjdzie by kupić. Jest to jeden z niewielu filmów na które wydam to 50zł by kupić płytę ;]
Mam nadzieje że i film dostanie nagrody. Fajnie by było gdyby był nominowany do Oscara bo według mnie zasługuje. Aktor faktycznie bardzo podobny.