Czy nie uważacie, że on jest totalnie seksowny......?? Ma w sobie taki magnetyzm... sama nie wiem...
Jest totalnie niesmowity. Ten głos, uśmiecz, oczy. Aż mi sie płakać chce, że nigdy nie będę go miała.
Marika-ale to jest akurat temat, jaki to on jest boosski:D
A aktorem-oczywiście, jest świetnym. No i potrafi uratować film-Oxygen, który był nudny jak flaki z olejem i od razu bym przełączyła, gdyby nie Adrien.
Powyższy komentarz jest super;-)
taaaaaaaaaaaaaak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ma to coś !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))))) <3<3<3
Nie wiem, co on ma w sobie, bo nie jest przystojny w oczywisty sposób, ale ma taki magnetyzm, że trudno się mu nie oprzeć.
ma to owo coś, co nie pozwala pozostac obojętną... magnetyzm... spojrzenie... ogólnie niezły facet :)
Wszystkie macie racje ;) Wczoraj go pierwszy [wstyd się przyznac...] raz widzialam, w filmie "Obłęd", i mnie zachwycił. To niesamowite, ze faceci, którzy nie są zbyt przystojni, tak przyciągają.
Nie wiem co bym zrobiła, gdybym spotkała go gdzieś na ulicy ;P
Lepiej nie pytac ;P
Magnetycznie seksowny... Nie mogłam oderwac od Niego wzroku, po tym filmie przebił u mnie Cage'a i wszystkich innych... ech
On ma w sobie coś takiego, że nie można od Niego oderwać wzroku... ahh... przed chwilą zwróciłam uwagę, że urodziliśmy się tego samego dnia! o_O jakies przeznaczenie XD .
Trudno się z wami nie zgodzić.
Adrien rzeczywiście ma w sobie coś zniewalającego...
Kurde.......my faceci nigdy was nie zrozumiemy drogie Panie.Czym zwrócić waszą uwagę?Aktorzyna to ma klawe życie..:(
O rety, ależ Wy tu macie ambitne tematu. Już wole ten z placami w dziurkach w nosie.
No dobrze, moje panie zakochane, tu macie: http://pl.youtube.com/watch?v=3uho2NQw1GY
patrzcie i płaczcie (;
A ja właśnie tak nie uważam ;-) Dla mnie to jeden z najlepszych głosów wśród aktorów. Dlatego jestem wściekła na lektora, jak lecą z nim jakieś filmy...grrr...
uwielbiam go.
jako mezczyzne i jako aktora...
ostatnio zauwazylam, ze wAdrien ydaje z siebie bardzo fajny dziwek nosowo-gardlowy, ktory ma na celu uswiadomic widza, ze cos jest "auć" oraz "stracho-bulwers".
np w "Osadzie" kiedy to siedzi w kozie i przychodzi ta niewidoma dziewczyna, poczym wymierza mu razy. Albo w "king kongu" jak spadaja na dol kanionu. Wchodza na niego robale i on sie tak smiesznie rzuca na wszystkie strony. W koncu wydaje owy dzwiek i Jamie strzela w intruza.
Normalnie moglabym napisac prace doktorska o Adrienie ;pp ;)
Adrien Brody -- raczej oblech z niego jest, śmierdzi nawet przez telweizor, aktorsko jest średni, ja nie kupuję
tych jego cierpiętniczych minek, ale kto tam co woli...
oj tak. <3 jest świetnym aktorem, jednym z moich ulubionych, i głównie przez niego film typu 'zabójczy warunek' jest w moich ulubionych. Obłędy jest, i obłędnie zagrał w "Obłędzie" . Mrr. <333333
Podpisuję się pod tym obiema rękami, nogami i czym się da.
Gdy oglądałam ''Obłęd'' marzyłam o tym, żeby telewizor mnie wciągnął ;p
Adrien jest niesamowity. Mam ochotę go przytulić xDD
dziewczyny,przecież Adrien jest wolny!!!!!!!!!!!!!!!
zbieramy ekipe i jedziemy d niego ;))
haha wycałujemy go,że hoho xD
Niejestem gejem,ale uwielbiam go za role w pianiście. Ma semicki typ urody bo ma żydowsko-ukrainskie bodajze korzenie:)
Tak dla uściślenia- korzenie ma żydowsko-węgiersko-polskie, ale jego nazwisko pochodzi prawdopodobnie od miasta Brody na Ukrainie, które dawniej należało do Polski(miedzy innymi).Adrien rzeczywiście ma w sobie "to coś", chociaż nie jest obiektywnie przystojny. Nie potrafię określić co to właściwie jest, ale podobna sytuacja jest np z Hugh Lauriem czy Alanem Rickmanem. Innych mężczyzn to z reguły irytuje, bo nie potrafią w nich dostrzec niczego atrakcyjnego, a kobiety i tak za nimi szaleją.
Ja zawsze powtarzam zdanie,że "Piękno jest subiektywne",więc np.ktoś kto w drugiej osobie wzbudza ogniste uczucia w innej osobie może wzbudzic obrzydzenie...
No cóż,ale ja nie zmienię zdania.