Adrien Brody

8,5
49 296 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Adrien Brody

Kto według Was jest bardziej przystojny,utalentowany, jednym słowem: lepszy?? Edward Norton czy Adrien Brody??

a_div

No oczywiście, że Adrien... Ciacho jak nie wiem xD...

użytkownik usunięty
Severine

Adrien jest zdecydowanie przystojniejszy.
Adrien i Edward Norton to 2 świetnych aktorów.

a_div

Dla mnie zdecydowanie lepszy jest Edward Norton!!!!!!!!!!!!!

a_div

Adrien Brody jest zdecydowanie lepszy i przystojniejszy... :) Edward Norton też może być ale Adrien i tak lepszy :D

a_div

Przepraszam, to moja przyjaciółka napisała w moim imieniu(niestety)Ja myślę że obydwaj są super, ale Edek wymiata...

a_div

Tylko Edward!!!!! Jest genialnym aktorem i przystojniakiem( i do tego jest bardzo inteligentny:). Jestem jego fanką od jakiegoś czasu i podziwiam jego talent!
Brody jest dobrym aktorem. Nie mój typ urody.

a_div

a to mnie zabiłaś... dwaj moi ulubieni aktorzy nowego pokolenia:)
Adrien ma coś w sobie, przyciąga, po prostu jest sexy i wygląda na dobrego, wrażliwego człowieka. Gra ascetycznie, ale bardzo przekonująco, gra w The Jacket była mistrzowska.
Edward, kocham go za rolę w Fight Clubie, on jest taki ujmujący, gra naprawdę dobrze ma sympatyczny wyraz twarzy, jest wykszatłcony, inteligentny. Szanuję go za to, że nie pierze brudów publicznie i nie mówi na temat swojego prywatnego życia.
No i niewiele się dowiedzieliście, ale szczerze mówiąc chyba wolę Nortona.

a_div

Chyba Edward Norton chociaz Adrien tez jest niezly;p

a_div

Lubię ich obydwóch, ale lepszym aktorem jest Edward Norton.

a_div

Ja tam wole Adriena :)
Choć Ed też jest spoko ^^

a_div

Hm... Trudne pytanie, bo cenię ich obu ;)
Oboje są świetnymi aktorami i nie małymi przystojniakami ;P
To prawda, że Adrien ma mniejsze doświadczenie zawodowe niż Edward i grał w mniej prestiżowych filmach, ale Adrien ma w sobie to coś, co sprawia, że mój głos oddaję właśnie na niego!
<3333

marville

Obydwaj są świetni, jedni z najlepszych aktorów swojego pokolenia, ale mimo wszystko wolę Nortona.
Podoba mi się jego styl gry. Szczególnie zachwycił mnie swoją kreacją w Fight Clubie.