Agnieszka Dygant

Agnieszka Urszula Dygant

7,3
29 679 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Agnieszka Dygant

Teraz fantastycznie się sprawdza w roli Agaty Przybysz. Zobaczymy jak to się dalej potoczy..
ale wróżę dla niej sukces jeśli chodzi o ten serial. ;)

majka2115

Co za bzdury. Nie dość że chujowy zapychacz do gniotów to w dodatku brzydka

majka2115

Widze ze marketingowcy TVN-u robią szturm na Filmweb... Nieładnie, jeszcze jeden powód zeby nie lubic tej stacji.

sever

No tak, pewnie stwierdziłeś tak przez wzgląd na sposób wypowiadania się. A ja myślałam, że tu jacyś elokwentni ludzie są.. xD Ech ta naiwność.

majka2115

Masz na myśli te błędy gramatyczne, które popełniasz w swoich wypowiedziach? No tak, masz racje - takie lapsusy językowe moga popełniać tylko niedouczeni stażyści TVN wykorzystywani do kiepsko realizowanego marketingu szeptanego.

sever

Nie, mam na myśli chore podejrzenia jednego z użytkowników tego portalu. Odreaguj swoją frustrację spowodowaną Twoim kiepskim życiem gdzieś indziej niżeli tutaj. Masz zbyt duże mniemanie o sobie i prędzej czy później Cię to zgubi.

majka2115

O, widze że stażyści TVN uprawiaja także domorosła psychologie, maja szklana kulę i wróża przyszłosć przez Internet. I to wszystko za darmo! Pogratulowac talentów. Tylko szkoda ze merytorycznej dyskusji (no i gramatyki) was tam nie nauczyli.

sever

Daruj sobie to usiłowanie robienia z siebie guru. Tylko się pogrążasz w swoich badziewnych teoriach spiskowych. Moja gramatyka jest poprawna. U innych widzi drzazgę w oku, ale u siebie belki nie spostrzega. To nawet dość zabawne.
Napisałam ten temat, ponieważ uważam, że Agnieszka Dygant jest dobrą aktorką. Podoba mi się jej gra już od chwili, gdy zagrała ona Mariolę w "Na dobre i na złe". W "Niani" też była fantastyczna i trzeba to przyznać. Jeśli uważasz, że jest to niedobra aktorka to zrób taki temat i odstosunkuj się wreszcie od mojej osoby i MOJEJ opinii. A jeśli kiedykolwiek za moje wpisy będę dostawać pieniądze, spokojnie, dam Ci cynk, a nuż Tobie też się uda coś zarobić. Dziękuję za uwagę.