ty kwiat na smietniku zastanow sie dlaczego jestes na smietniku a nie na jakims honorowym miejscu ona przynajmniej wygrywa konkursy taneczne co do gry tez nie mam nic do zarzucenia mysle ze jestes zakompleksiona typowy polak jak komus sie powiedzie to zagryzc go.zastanow sie nad soba i odczep sie od niej
szczerze mówiąc nie obchodzą mnie jej konkursy taneczne. nie lubię tańca. nie jestem zakompleksiona, wręcz przeciwnie, cieszę się ze swojego życia i nie mam mu nic do zarzucenia.
niby czego mam jej zazdrościć? tej jej sztucznej gry aktorskiej? jej wyglądu? zlituj się, znam ładniejsze osoby (i nie mówię o sobie).
co miałaś na myśli mówiąc 'typowy polak'? kazdy jest typowy! a może TY akurat jesteś nietypowa?
nie chciałam nikogo obrażać, ale ten portal jest głównie po to, żeby oceniać. więc ja oceniam po swojemu: nie lubię dziewczyny i już. co, zabijesz mnie za to? mam przynajmniej własne zdanie.
PS. a mój nick jest od cytatu z jednej z moich ulubionych piosenek, więc to ty się odwal, bo sama nie masz lepszego.