ja trenuje taniec towarzyski i moja kumpela tańczyla z Kaczorowską w jednej kategorrii (czyli 14-15 lat klasa taneczna B) na Mistrzostwach Polskich.Kaczorowska tańczy świetnie ! Zajęła w mistrzostwach 2 miejsce i jedzie reprezentować kraj na mistrzostwach świata w tańcu. Ja trenuję od 8 lat, ale dopiero niedawno dowiedzialam się , że Kaczorowska tez trenuje taniec. A zawsze wyglądała mi na taką niepozorną...ciućmę. Ale na nagranej kasecie z turnieju to ta kumpela mowiła że A.K. naprawdę świetnie śmiga....my wiemy bo się znamy ;P
tak, jasne. A ja jestem daleką kuzynką emmy watson i jezdze sobie do anglii kiedy chce.
słuchaj laluniu, jezeli kompletnie nie masz pojęcia o tancu i ograniczas sie do super Tanca z Gwiazdami, nie masz pojecia jak dziala system turniejowy to nie odpowiadaj na post kogos kto trenuje ten sport od 8 lat. ja tej dziewczyny nie znam, ale moja kolezanka z klubu tanecznego tanczyla z nia wielokrotnie na turniejach tanca, m.in. na mistrzostwach polski w klasie 14-15 lat klasa taneczna B. WPISZ SOBIE W GOOGLACH W GRAFICE TO SAMA ZOBACZYSZ JEJ ZDJECIA Z TURNIEJOW, BO TYLKO ONE POD JEJ NAZWISKIEM Są.....NIE MA ZADNYCH ZDJęC Z SERIALU.
P.S. TANCZY NAPRAWDę SWIETNIE, KAZDY KTO SIE NA TYM ZNA POTWIRDZI, I JESZCZE JEDNO: TERAZ SWIAT SHOWBIZNESU ZACZAL MIESZAC SIE Z TANCEM PO SUKCESIE TEGO DURNEGo programu, na mistrzostwach polski pojawili sie min : Robert Rowinski,Edyta Herbus, Anna Głogowska, Marcin Hakiel, Kasia Cichopek Maria Wałęsa w Tarnowie na turnieju tanczył Rafał Mroczek. Zdjecia dostepne są w internecie wystarczy sprawdzis
sorki za int i ort. ale pisze pod wplywem duzych emocji i szybko :P
A tobie moja DROGA gratuluje inteligencji i tak wspaniałej kuzynki - Emmy Watson...... :| :|
Tak, to prawda, co mówisz, tutaj macie link jako dowód ;)
http://www.pbase.com/izaak/best_latin
PozdrawiaM! ;)