Agnieszka Kaczorowska

3,3
320 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Agnieszka Kaczorowska

ja trenuje taniec towarzyski i moja kumpela tańczyla z Kaczorowską w jednej kategorrii (czyli 14-15 lat klasa taneczna B) na Mistrzostwach Polskich.Kaczorowska tańczy świetnie ! Zajęła w mistrzostwach 2 miejsce i jedzie reprezentować kraj na mistrzostwach świata w tańcu. Ja trenuję od 8 lat, ale dopiero niedawno dowiedzialam się , że Kaczorowska tez trenuje taniec. A zawsze wyglądała mi na taką niepozorną...ciućmę. Ale na nagranej kasecie z turnieju to ta kumpela mowiła że A.K. naprawdę świetnie śmiga....my wiemy bo się znamy na tym ;P

_KaSiEk_

a wystepujac w Klanie rzeczywiscie się błazni - nie chodzi o jej gre tylko o sam serial...

_KaSiEk_

a wystepujac w Klanie rzeczywiscie się błazni - nie chodzi o jej gre tylko o sam serial...

_KaSiEk_

użytkownik usunięty
_KaSiEk_

No ja też trenuję taniec towarzyski :D
Agnieszka Kaczorowska jest niezła ;D
Klasa B w tym wieku :D
Nieźle :D

Pozdrawiam
Pililinka ;*

_KaSiEk_

KASIEK, a znasz Anię Khrychevę? Dobrze tańczy? Bo tak w ogóle to chodzi ze mną do klasy i jestem ciekawa.

użytkownik usunięty
_KaSiEk_

hmm... średnio znam się na tańcu, a towarzyskiego w ogóle nie lubię, więc jak oceniam, to albo mi się podoba, albo nie. Widziałam ją parę razy na jakichś turniejach, przyznaję, nieźle zamiata. Ale niech lepiej się już tym tańcem zajmie, skoro jej w miarę wychodzi, a nie robi z siebie idiotkę w serialu ;//

zgadzam się całkowicie ;]