Cześć zauważyłam, że większości osób piszą i zadają pytania jakie podobają się wam role Al'a lub jakie najbardziej uwielbaicie filmy. Ja jednak zadam pytanie co o nim sądzicie, oprócz tego, że jest świetnym aktorem oczywiście:).
Czekam na odpowiedzi:)
A po kiego wchodzisz na Onet? To rynsztok! Po to są strony branżowe, (choćby nasz ukochany Filmweb;) żeby na nich szukać informacji. Z portali ludowych polecam ewentualnie wp.
masz racje tez go zdzierzyc nie moge, ale pomimo to jednak starzsliwie sie uzaleznilam od tych bzdurek i pseudonauowych przedrokow prasy na onecie (boze, co ja robie! ...tylko nabijam takim portalom odwiedziny ;/)
... ale potem zawsze jest sie posmiac z komentarzy debili pod artykulami ;)
Sądzę, że będzie luzakiem i starym kawalerem po kres dni swoich, ale dzięki temu ma większą swobodę działania. Sądzę, że jako reżyser raczej się nie sprawdza, i jak sam mówi, naprawdę zostanie reżyserem po drugiej stronie. Sądzę, że jest facetem nastawionym pozytywnie do innych ludzi i do samego siebie. Nie sądzę, by miał być gejem, chociaż tematyka homo ewidentnie go frapuje. I sądzę, że byłby nieszczęśliwy, gdyby zabrać mu te sygnety z palców i ostrzyc na krótko :)