Wiaodmo ze kobietom się podoba Al. Jednak ja uważacie Panowie? Ja nie jestem gejem, z góry mówię... Jednak uważam że Al to niezwykle przystojny aktor szczególnie za młodu np. w OC. Jak wy uważacie? Proszę nie nabijać się z pytania.
Autorze , dobrze że napisałeś iż "nie jesteś gejem" dla niepełnosprytnych.Apropos tego stwierdzenia nasunęła mi się pewna myśl o ciekawym zjawisku...Otóż od jakiegoś czasu ciekawię się dlaczego "Ocenianie urody-przystojności faceta przez faceta" jest uważane za gejostwo - rozumiem przez to iż Polacy (nie tylko Polacy lecz akurat ""my"" mamy bardzo wielki problem z rozróżnianiem pojęć) mają problem z rozróżnianiem poczucia estetyki od uczucia pożądania , ciekawe co nie ?
Konkretnie odpowiadając na twoje pytanie Ja uważam że Al jest bardzo przystojnym chłopem , nie ładnym a przystojnym - to także dwa różne pojęcia - ładny to może być model reklamujący krem do twarzy czy żel do włosów.
Ma styl prowadzenia się który podoba się kobietom...
Jeszcze odnośnie dyskusji która wywiązała się tutaj Pacino vs De Niro - uważam że Pacino jest lepszym przykładem przystojnego-stylowego faceta. Lubię De Niro jednak nie mogę wyzbyć się wrażenia że wygląda trochę , a raczej sprawia wrażenie - szczególnie biorąc pod uwagę jego mimikę jak "podstarzałego pijaczka-cwaniaka" nie chcę go w żaden sposób "oczernić" ale nie mogę wyzbyć się tego wrażenia :P
Jestem facetem, ale przyznaje że za młodu Al Pacino był mega ciachem :) Teraz też się bardzo dobrze trzyma jak na swój wiek.
Al ma styl...... Ma klasę. Jest indywidualistą. To człowiek, który jest po prostu sobą. http://i2.listal.com/image/3167597/936full-al-pacino.jpg
Jestem kobietą, ale nie mogłam się powstrzymać od skomentowania:) Al może i nie jest najprzystojniejszym facetem... ale ma w sobie coś czego nie ogarniam ! Ma tak magnetyzujący wzrok... który niweluje wszystkie pozostałe cechy, które ludzie mu zarzucają m.in wzrost.
http://wallpaper.imcphoto.net/celebrity/al-pacino/al-pacino-happy.jpg obczajcie ! no nie da się nie paczeć :) !